Voli me više od svega na svijetu - Mira Furlan | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Mira Furlan

Voli me više od svega na svijetu


Najiščekivanija knjiga ove godine konačno u srpskim knjižarama.


Postoje štiva koja kad ih jednom pročitate ostanu predivan podsetnik na to da su vam u nekom smislu promenila način razmišljanja. Čini se da je objavljivanjem knjige Voli me više od svega na svijetu, Mira Furlan velikom broju čitalaca svrstana u sam vrh omiljenih pisaca.

Kada je objavljena informacija da će se u prodaji naći prvenac proslavljene umetnice, domaći čitaoci su pronašli novo omiljeno štivo. I prvi komentari nakon čitanja istog su najbolji mogući. Toliko dobri da su pojedini Miru Furlan imenovali kao kraljicu najispravnijeg mišljenja.

 

„Osjećati. I osjećati. I osjećati. Koliko god duboko mogu. To će mi postati životna opsesija. I snažna potreba. Kao da svakodnevni život nije dovoljan sa svojom običnošću, plitkošću i banalnošću, trebala mi je jača pilula: intenzivnije iskustvo, dublji emocionalni utjecaj.“ 

 

Iako na prvi pogled deluje obimno, sadržaj na stranicama knjige ‘Voli me više od svega na svijetu’ je zlata vredan. Knjigu je posthumno objavio njen suprug Goran Gajić, a posvećena je njihovom sinu Marku. Ovakva jedna autobiografija je samo delić onoga što je Mira proživela i preživela u svom privatnom i profesionalnom životu. Svaka rečenica je protkana dubljom analizom njenih emocija i svaka nosi pouku koju je vrlo lako zapamtiti.

Podsećanja radi, Mira Furlan je filmska i pozorišna glumica, rođena u Zagrebu, a diplomiravši sa nepune 22 godine na Akademiji dramskih umetnosti u Zagrebu, vrlo brzo ulazi u glumački svet. Teške ratne godine joj ulepšava ljubav prema suprugu Goranu sa kojim se seli u Ameriku i tamo kroji svoju karijeru. I ne, ovo nije samo knjiga o njenom životu, ovo je štivo o svim onim segmentima i dešavanjima koji su oblikovali nju kao ličnost. Njen dramski komad Dok nas smrt ne razdvoji igra se na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Već sada možete nabaviti ovo štivo u svim Booka knjižarama u Beogradu po promotivnoj ceni od 1298 dinara, a tu je i zvanični sajt izdavača za komforniju kupovinu (baner ispod teksta). 

Knjiga ‘Voli me više od svega na svijetu’ je nešto što se podrazumeva u vašoj čitalačkoj rutini. Javite nam vaše utiske.

 
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap