Vlatko Stefanovski i V3 Trio | Koncert | Tašmajdan
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Taftalidze Shuffle

Vlatko Stefanovski i V3 Trio


Nebeska udica ovog jula na Tašu!


Nedostajali su nam koncerti. Oni muzički spektakli kojih ćemo se dugo sećati, a još duže prepričavati. Ona dešavanja koja naše slobodno vreme čine neprocenjivim. Izuzetno se radujemo predstojećem letnjem guštu kojim će nas počastiti Vlatko Stefanovski i V3 trio, 19. septembra u 21 čas na Tašmajdanu.

Da li se sećate već sada antologijskog filma Ljubiše Samardžića Nebeska udica? Da li se sećate čuvene Glogijeve izjave: „Sine, znaš kako se postaje šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže i pobediš!“. Celo ostvarenje osim priče i fantastične glume je obojen još boljom muzikom, to jest zvucima gitare koje je nemoguće zaboraviti.

Upravo je Vlatko Stefanovski odgovoran za njihovo nastajanje. I za još mnoga muzička remek-dela. Pored njega, na sceni će mu se pridružiti i mladi V3 Trio, mlada ritam sekcija koju čine Ivan Kukić na bas gitari i Vlatkov sin Jan na bubnjevima. Te večeri oni će kombinovati etno džez, instrumentalni rok, džez fuzija i intrumentalni rok.

Vlatko Stefanovski je makedonski gitarista i jedan od najznačajnijih muzičkih virtuoza na našim prostorima. Svoju karijeru je započeo osnovavši grupu ‘Leb i Sol’ snimivši 13 albuma. Prepoznatljiv je po svom neobičnom muzičkom stilu kombinujući rok i tradicionalne makedonske zvuke.

Ukoliko ste gledali filmove ‘Klopka’, ‘Za sreću je potrebno troje’, ‘Zaboravljeni’ ili baletske komade poput ‘Vakuum’, ‘Zodijak’, sigurno ste upoznati sa Vlatkovim neosporivim talentom. Nakon poslednje objavljenog i ujedno aktuelnog akustičnog albuma ‘Taftalidze Shuffle’ koji je posvetio rodnom Skopju, Stefanovksi se vratio melanholičnoj atmosferi sedamdesetih godina prošlog veka.

Jedinstvena cena ulaznice iznosi 2400 dinara i već sada je možete nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets servisa širom Srbije ili onlajn (baner ispod teksta).

Naša topla preporuka je ta da nikako ne smete propustiti ovu muzičku noć pod zvezdama, jedinstvenu i neponovljivu. Pogotovo ako će za takav spektakl biti zadužen vanserijski umetnik.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap