Film: Venčanje za umreti | Shotgun Wedding (2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Shotgun Wedding

Venčanje za umreti

Režija: Džejson Mur


Šta mislite – da li postoji venčanje iz pakla?


Našu dokolicu uvek možemo upotpuniti sjajnim ostvarenjima iz domena sedme umetnosti. Pogotovo kada nas vremenski uslovi teraju da ostanemo u zatvorenom prostoru, smišljajući načine kako će nam biti zanimljivo. Ove zime želeli bismo da vam preporučimo ostvarenje koje iako se klasifikuje kao akcioni, ipak spada u domen romantičnih komedija. U pitanju je film Venčanje za umreti (Shotgun Wedding) sa ne toliko viđenom tematikom.

Zamislite jedan luskuzni rizort na sred okeana koji je kreiran za lepa dešavanja. I baš tog jednog opuštenog, letnjeg vikenda će se održati venčanje iz snova. Međutim, od idealnog venčanja do borbe za život linija je tanka.

Ovo ostvarenje je nastalo po scenariju Marka Hamera, a u režiji Džejsona Mura. Privlačno je za gledanje upravo zbog glavnih i sporednih protagonista koji su u scene uneli dašak humora i osobenosti zbog kojih su, između ostalog, i popularni. Tu spadaju Džoš Dumel, Dženifer Lopez, Sonja Braga, Leni Kravic, Čič Marin, Selena Tan, D’Arsi Karden, Desmin Borges i brojni, ostali glumci sa A-liste.

Među njima svakako atmosferu uveseljava i legendarna Dženifer Kulidž, koju trenutno smatraju najvoljenijom glumicom na svetu. Njenom ulogom Tanje u HBO franšizi pod nazivom Beli Lotus (The White Lotus), dobili smo drugačiju perspektivu u svetu u kojem ona živi, razmišlja i sudeluje sa sličnim pojedincima. Takođe, kao kraljica komedije nije želela ovu ulogu koja joj je zapravo kasnije donela i nekoliko nominacija, poput one za „Zlatni globus“. Danas, par decenija kasnije i dalje je prepoznaju kao Stiflerovu mamu, a film Američka pita kao jedno od njenih omiljenih ostvarenja. Takođe, uz nju se u velikom broju kadrova pojavljuje i sjajni Leni Kraviz, koji pored svoje muzičke karijere iza sebe ima  zapažene uloge u filmovima Igre gladi, Batler i Sidnej.

Komedija ‘Venčanje za umreti’ će biti dostupna na srpskim repertoarima od 29. decembra, a na vama je da svoje slobodno vreme zasigurno ulepšate ovom dramatičnom, a i

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap