Film Veliki povratak | od 26.3.2020 | Bioskopski repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Way Back

Veliki povratak

Režija: Gavin O'Konor


Holivudska zvezda Ben Aflek našao se u glavnoj ulozi nove sportske drame.


Film Veliki povratak je inspirativna priča o mladom košarkaškom timu i njihovom treneru. Reditelj filma je Gavin O’Konor, koji je sa pomenutim glumcem već imao plodonsnu saradnju u filmu Računovođa (The Accountant) iz 2016. godine. On i Ben Aflek, koji su ujedno i deo producentskog tima, pokušaće da dopru do publike emotivnom životnom storijom.

Džek Kaningem je bivša košarkaška nada svog rodnog mesta. Potencijal za uspešnim bavljenjem tim sportom nije iskoristio svetivši se ocu sa kojim nije imao dobre odnose. To ga je odvelo u drugi grad, gde mu život nije krenuo dobrim putem. Razveden, nezaposlen i sa pretrpljenom traumom počeo je sa prekomernim konzumiranjem alkohola.

Odlučiće da se vrati u svoj rodni grad, a tamo ga je dočekala ponuda da preuzme tim za koji je i sam nastupao u mladosti. Njegovom timu, kao ni njemu, ne ide najbolje pošto se nalazi na dnu tabele. Džek će prihvatiti ponudu i započeti rad sa mladim timom koji, ponovo kao ni on sam nekada, nije koristio svoj pun potencijal. Svojim trenerskim umećem uspeće da ih podigne na mnogo viši nivo, ali će i pored sportskog uspeha nastaviti još dublje da tone u problem sa alkoholizmom.

Ben Aflek će pokušati da dočara borbu sa ovim porokom. To se može shvatiti kao humana misija pošto se i sam u realnom životu borio sa tim. U filmu ‘Veliki povratak’ uloge tumače između ostalih i El Madrigal, Mihaela Votkins i Janina Gavankar. Scenario potpisuje Bred Ingelsbi.

Sport često zna da bude glavni krivac za neverovatne životne priče ili događaje. Ipak, ne postoji mnogo filmova koji su to uspeli dovoljno dobro da predstave. Nadamo se da će drama ‘Veliki povratak’ uspeti u tome. Od 26. marta će se naći u domaćim bioskopima, proverite da li su uspeli i podelite utiske sa nama.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap