Rambo Amadeus - Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Rambo Amadeus

Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza


Veče poezije i muzike kakvo nam je potrebno.


Za umetnički gušt treba izdvojiti slobodno vreme kao i volju da uživate u njemu. Što je lako ako je reč o performansu od strane umetnika koji je cenjen i poštovan među ljubiteljima kulturne baštine. Za Ramba Amadeusa i njegovo, već sada tradicionalno Veče glomazne poezije traži se karta viška, a ono će se, kao što smo se već navikli, održati na sceni Zvezdara teatra.

Zapravo, ‘Veče glomazne poezije’ ima i svoj nastavak u naslovu – u pitanju je Rasklimatani džez. Ovo dovoljno govori o zabavi koju ćete doživeti zajedno sa Antonijem Pušićem i njegovim beskrajnim talentom koji neguje nekoliko decenija unazad. On je primer pozitivnog uticaja na svako društvo i pojedinca. Njegovi nastupi su propraćeni sjajnom energijom i željom da i sami gledaoci doprinesu atmosferi.

Ovog puta, veče poezije je koncipirano tako da ni u jednom momentu osetite dosadu. Rambo će na sceni čitati, prepričavati, recitovati i „pripevati“ najpopularnije tekstove iz svog repertoara. Uz njega će se na daskama naći i maestro Ivan Aleksijević, koji će ga pratiti na klaviru i to na svoj osoben i prepoznatljiv način, a ujedno će ovaj performans biti zanimljiv, jer će klavirski tonovi pratiti Rambove duhovite komentare. Isto tako, poynato lciedžez scene, kontrabasista Branko Marković će se pridružiti ovom tandemu i dodatno ulepšati veče.

Svako ko je prisustvovao ovom performansu ostao je oduševljen, a i salva pozitivnih komentara je ispratila zanimljivu ideju koju je kreirao Rambo Amadeus. U njegovom stilu.

Cene ulaznica za ovo unikatno veče kreću se u nekoliko kategorija i iznose 1200, 1500 i 1800 dinara. Ukoliko cenite komfornost, možete ih nabaviti preko zvaničnog sajta Zvezdara Teatra ili direktnim dolaskom na blagajnu u Milana Rakića 38. 

Uvereni smo da ovaj spektakl ne smete propustiti kakav je ‘Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza’. Uživajte u istom i javite nam utiske!

 

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap