Vasil Hadžimanov band - Koncert | Bitefartcafe
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Keyf

Vasil Hadžimanov band


I ove godine, na pozornici Bitefartcafe-a koncert će održati naš priznati muzičar sa svojim bendom.


Kompozitor i pijanista Vasil Hadžimanov je dobro poznat domaćoj publici i drži visoku poziciju na srpskoj muzičkoj sceni. Ove jeseni, tačnije 11. oktobra, zajedno sa još četvoricom sjajnih muzičara predstaviće njihov osmi album ‘Keyf’.

Vasil Hadžimanov band je džez sastav koji je aktivan našoj sceni tokom prethodne dve decenije, a prvi album objavili su 2001. godine. Danas iza sebe imaju osam studijskih izdanja, dok su dva prethodna ‘Alive’ i ‘Lines in sand’ izdata za prestižnu izdavačku kuću ‘MoonJune Records’ iz Sjedinjenih Američkih Država. Pored frontmena sastav čine i Bojan Ivković (perkusije i vokal), Branko Trijić (gitara), Miroslav Tovirac (bas gitara) i Predrag Milutinović (bubnjevi).

Vasil Hadžimanov je prepoznatljivo ime na našem muzičkom nebu. Iako potiče iz istinski muzičke porodice, svoju slavu je stekao zahvaljujući sopstvenom vrhunskom kvalitetu. Školovao se na Berkliju (Berklee), najpriznatijem muzičkom univerzitetu na svetu smeštenom u Bostonu (SAD). Nedugo po završetku studija vratio se u Srbiju gde je kao solista i član VHBand-a, ali i sarađajući sa drugim sastavima zaslužio zvanje jednog od najboljih muzičara regiona.

Koliko je muzika koju Vasil Hadžimanov band stvara značajna, govori činjenica da su njihova izdanja i muzika u Srbiji proglašeni za umetnička dela od kulturnog značaja za ovu zemlju.

Cena ulaznice iznosi 1200 dinara, detaljnije informacije možete pronaći klikom na baner ispod teksta. Ne propustite priliku da uživate u njoj i dođite na koncert u Mitropolita Petra 8. Bitefartcafe nas je navikao na sjajne koncerte, a nastup ovog benda je samo jedan od onih koji će nas na najbolji način uvesti u jesenju koncertnu sezonu.

Rezervišite svoje ulaznice na vreme kako biste mogli da uživate u muzičkim čarolijama ovog sastava.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap