Van Gogh | Koncert, Bitefartcafe 2024 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Koncert

Van Gogh


Regionalna scena ne bi bila ista bez njihovog zvuka.


Često se vezujemo za izvođače i njihov bogat muzički opus jer znamo da će nam pružiti lep privid nostalgije. Tako je i u slučaju beogradskog rok benda Van Gogh koji na muzičkoj sceni postoji više od tri decenije. U petak, 8. marta sa početkom od 22 časa održaće svoj “visokonaponski“ koncert u sali BitefArtCafe-a, tako će numerama iz različitih perioda višedecenijske muzičke karijere obradovati svoje najvernije fanove. 

Podsećanja radi, najveću popularnost su stekli nizom hitova u drugoj polovini 90-ih, a od tada svojom neugasivom energijom i dalje potvrđuju popularnost širom nekadašnje Jugoslavije. Nakon proslavljenih 30 godina postojanja, uspešnih turneja, sa naglaskom na Kanadu i SAD, osvojenih nekoliko lokalnih i regionalnih nagrada, oni i dalje, neumorno, sa istom energijom nastavljaju tradiciju dobrog zvuka.

Van Gogh postoji od 1986. godine, sa velikim brojem numera koje su postale vanvremenski hitovi. Od tada, stvorili su muzički opus od 11 studijskih albuma, 4 koncertna albuma, 3 kompilacije, 3 video izdanja i jednu knjišku monografiju. Štaviše, početkom 2023. godine grupa je u svom studiju započela rad na novim pesmama, koje će grupa u formatu singlova i video spotova sve do 2026. godine plasirati publici sa idejom da te pesme čine temelj novog studijskog albuma, kojim će obradovati svoju publiku za svoj 40. rođendan.

Jedinstvena cena ulaznice iznosi 3000 dinara, s tim što su one vezane za stajanje, ali ukoliko poželite i barski sto on podrazumeva kupovinu paketa ulaznica, pa pored toga dobijate i određene benefite. Sve dodatne informacije o uslovima, kao i kupovini karata možete dobiti preko zvaničnog sajta Tickets servisa.

Beogradskim legendama nije potrebna posebna najava. Njihova muzika nas je održala u vremenima kada nam je trebala doza utehe i bezbrižnosti. Svojim koncertom sigurno će razgaliti publiku, a na njima je da uživaju u muzici koja ne zna za vreme i mesto.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap