Predstava: Unosno mesto | JDP | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
Aleksandar Nikolajevič Ostrovski

Unosno mesto

Režija: Egon Savin

GLEDAJ ONLINE


Unosno i kvalitetno delo vredno vašeg slobodnog vremena.


Predstava će biti premijerno emitovana u četvrtak od 21h. Naredna tri dana će vam biti na raspolaganju reprize u isto vreme, dok se u nedelju emituje i još jedna od 18h.

Da li možete u ovom momentu da nabrojite barem pet predstava koje su vas ostavile u razmišljanju o prolaznosti nekih trenutaka i njihovog značaja? Za koje pozorište ćete se na prvu loptu odlučiti ukoliko želite da svoje slobodno vreme posvetite gledanju neke kvalitetne predstave?

Jugoslovensko dramsko pozorište predstavlja entitet koje godinama unazad realizuje komade koji su po svim kriterijumima fantastični. Bilo da je u pitanju sama priča, dijalozi, potreba publike za takvim delom, kao i glumačka postava koja nosi ceo komad. Ovog puta predstava Unosno mesto je pun pogodak za vas. Prvo prikazivanje desilo se početkom marta 2014. godine.

„Korupcija? Šta je korupcija, sitnica… Mnogi tako rade. Mito! Kakva reč – mito! Sami su je izmislili da vređaju čestite ljude. Ne radi se o mitu, nego o zahvalnosti. A greh je čoveku odbiti zahvalnost, to će uvrediti čoveka.“

Predstava ‘Unosno mesto’ se bavi tematikom koja je i te kako poznata svima. Korupcija je pojava koje se savremeno društvo gnuša, ali je priznaje. Pored istaknutnih nagrada, uključujući i one koje se vezuju za poseban umetnički doprinos od strane matičnog pozorišta, predstava je osvojila i dva ‘Ardaliona’, nagrade za režiju i kostimografiju u Užicu na prestižnom Jugoslovenskom pozorišnom festivalu.

Tokom skoro 2 sata gledanja ove predstave na sceni ćete videti: Nikolu Rakočevića, Seku Sablić, Marka Baćevića, Branislava Lečića, Jovanu Gavrilović, Srđana Timarova, Anđeliku Simić, Bogdana Diklića, Milenu Živanović, Nebojšu Ljubišića, Slobodana Tešića, Stefana Bundala i Marka Ajvaza.

Svoje ulaznice po ceni od 200, 700 i 1200 dinara možete rezervisati putem zvaničnog sajta JDP-a i kupiti ih na dan predstave. Takođe, na dan izvođenja, ulaznice možete nabaviti i po brojnim pogodnostima, pogotovo ukoliko radite u sklopu obrazovnih institucija ili drugih pravnih lica. Radno vreme blagajne je svakog dana od 10h do 15h i od 17h pa sve do početka predstave, a njene usluge su vam dostupne i nedeljom u istom terminu.

Da li se držite one devize da vuk dlaku menja, a ćud nikada? Tokom sjajne predstave ‘Unosno mesto’, bićete uvereni u ovu tvrdnju. A do tada, uživajte!

 
Unosno mesto (jdp.rs)
Unosno mesto (jdp.rs)
Unosno mesto (jdp.rs)
Unosno mesto (jdp.rs)
Unosno mesto (jdp.rs)
Unosno mesto (jdp.rs)

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

  Prijavi se na newsletter

  2 komentara o “Unosno mesto

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap