Uništiteljka | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Destroyer

Uništiteljka

Režija: Karin Kusama | Scenario: Fil Hej, Met Manfredi


Holivudsko ostvarenje u kojem je od mnogih hvaljena izvedba Nikol Kidman, između ostalog, opisana kao veličanstvena i jeziva.


Ovoga maja u domaće bioskope stiže nova krimi drama sa dobro poznatom zvezdom u neprepoznatljivom izdanju. U filmu ‘Uništiteljka’ Nikol Kidman (Nicole Kidman) će se naći u ulozi iskusne detektivke iz grada anđela. Novi slučaj sa kojim se susreće vratiće je u njen stari zadatak i prethodni život u kojem je kao tajni agent bila infiltrirana u ozloglašenu bandu. Obeležena novčanica, pronađena pored neidentifikovane ubijene osobe, povezaće je sa zadatkom koji se katastrofalno završio, ostavivši joj teške i trajne posledice. Tokom svoje potrage inspektorka Erin Kol je preplavljena emocijama i posebno bolnim uspomenama na partnera s kojim je tokom tajnog zadatka imala strastvenu romansu.

Pored pomenute holivudske dive, film ‘Uništiteljka’ upotpunili su Tobi Kebel, Sebastijan Sten, Tatjana Maslani i drugi. Režiju potpisuje Karin Kusama (Karyn Kusama), dok je jedan od scenarista njen suprug Fil Hej (Phil Hay).

Kako će se ‘uništiteljka’ izboriti sa novim izazovom koji je vraća u proslost i budi tužna sećanja i da li je dorasla da se ponovo suoči sa bandom sa kojom nije mogla izaći na kraj? Preostaje nam samo da se od 2. maja nađemo u omiljenom bioskopu i proverimo da li film i glavna glumica zaslužuju pozitivne kritike.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap