Umetnost vožnje po kiši | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Art of Racing in the Rain

Umetnost vožnje po kiši

Režija: Sajmon Kurtis | Scenario: Mark Bombak


Zovite to sudbinom ili srećom. Znao sam samo da mi je suđeno da budem njegov pas.“


Za dobrim i kvalitetnim filmovima uvek će se dizati magična prašina. Pogotovo ako takva ostvarenja uključuju nama omiljene životinje. Da li ovog trenutka možete nabrojati više od pet ekranizacija u kojima su glavne role imali upravo naši krzneni prijatelji? Samo se setite Badija, psa košarkaša, neodoljivog zlatnog retrivera koji pored svog najboljeg prijatelja Džoša obožava i šutiranje trojki na terenu. Takođe, niko ne zaboravlja pseći put nestašnog Marlija, labradora koji je postao nezamenljiv kada je reč o zabavi, komičnim situacijama i poukama koje sa sobom nosi.

U filmu ‘Umetnost vožnje po kiši’, još jedna krznena “napast“ je u epicentru jedne komedije. On se zove Enco, a posebna draž se krije u činjenici da glas ovom retriveru pozajmljuje niko drugi do sjajni Kevin Kostner. Režiser Simon Kurtis je odlučio da istoimeni bestseler iz 2008. godine pisca Garta Stajna (Garth Stein) predstavi na bioskopskom platnu. I čini se da će zabeležiti odličan uspeh. Svi ljubitelji popularne TV drame ‘To smo mi’ koja je zabeležila nezapamćenu visoku gledanost zahvaljujući izvanrednom Majlu Ventimiliji (Milo Ventimiglia) su oduševljeni njegovim protagonističkim udelom i u ovom ostvarenju.

Deni Svift je zvezda Formule 1 i za njega su točkovi beg od stvarnosti u jedan svet pun brzine, adrenalina i istinske sreće. Međutim, ta istinska sreća biva nadograđena dolaskom šteneta retrivera koji kao i njegov vlasnik uživa na otvorenom putu. Kako život kuje svoje planove, tako se i na tom Denijevom putovanju slučajno pridružuje i šarmantna Iv (Amanda Seyfried) koja ubrzo postaje deo ove neobične automobilske družine. Film je autentičan, duhovit i nateraće vas da ne jedanput, već u sekvencama stavite prst na čelo. Kroz sve etape njihovog porodičnog života, Enco je baš tu. Pokazuje šta zapravo znači umetnost uživanja u svakom trenutku. Bilo da je taj trenutak setan, neizdrživo loš, lep i radostan.

Film ‘Umetnost vožnje po kiši’ u domaćim bioskopima počinje da se prikazuje od 29. avgusta, a kako kritičari predviđaju – film će definitivno pokupiti simpatije i to od strane svih generacija. Pa zašto im se ne biste onda pridružili?

Stoga, da li ste već okupili omiljeno društvo za ovaj budući bioskopski hit?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap