Film: Ukleta kuća | The Rental (2020) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Rental

Ukleta kuća

Režija: Dejv Franko


Da li ste već rezervisali sledeće putovanje?


Činjenica je da smo se mnogo uželeli starog dobrog odlaska u bioskop, nesvesni uživanja u ostvarenju koje smo jedva čekali da pogledamo na velikom platnu. Čak iako nam se na prvo gledanje film ne sviđa, opet ništa ne može zameniti gušt u ovakvoj jednog aktivnosti. Polako se vraćamo u nama omiljene sale, a već uveliko se najavljuju sjajne priče i velike premijere.

Kog žanra ste se vi najviše uželeli? Bilo da je to naučna fantastika, drama, komedija ili istorijska priča – sedma umetnost će uvek biti popularna. Kada je reč o hororima, retki imaju tu sposobnost da ih u potpunosti razumeju i prepuste se. Čak iako recimo niste veliki ljubitelj romana Stivena Kinga, ovakve filmove ćete svakako drugačije percipirati nego što ste mogli ili niste mogli kroz stranice romana.

Za početak ove godine najavljen je neobičan horor sa elementima trilera pod nazivom Ukleta kuća (The Rental). I ovo nije još jedan film sa ukletom kućom. Zapravo, dolazi se do one stavke da iznajmljivanje kuće iz snove može značiti i doživljavanje najgore noćne more. U režiji Dejva Franka, dešava se priča koja je na početku tipična za sve zaljubljenike u putovanja i vikend-opuštanja.

Naime, dva para iznajmljuju prelepu kuću pored okeana očekujući potpunu relaksaciju. Međutim, uživanje im narušavaju neobični momenti i spoljni faktori. Postepeno bivaju uvučeni u opasnu igru. Glumački četverac čine Den Stivens (Dan Stevens), Alison Bri (Alison Brie), Džeremi Alen Vajt (Jeremy Allen White) i Šila Vand (Sheila Vand).

Pripremite se na putovanje tokom kojeg ćete možda bolje razmislite o vašoj budućoj destinaciji i koga ćete povesti na istu. Osim onog dobro prepoznatljivog naleta adrenalina, bićete oduševljeni i porukama koje ovaj film sa sobom nosi. Početak prikazivanja u domaćim bioskopima je zakazano za 21. januar, a već sada filmu ‘Ukleta kuća’ najavljuju zavidan uspeh.

Šta za vas predstavlja najgoru noćnu moru na putovanjima? Javite nam utiska nakon gledanja!

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap