Transformersi: Buđenje zveri | Transformers: Rise of the Beasts (2023)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Transformers: Rise of the Beasts

Transformersi: Buđenje zveri

Režija: Stiven Kejpl Džunior


Tu su! I jedva smo ih dočekali!


Sa novim filmom Transformersi: Buđenje zveri u sklopu planetarno poznate franšize bićemo u prilici da saznamo zbog čega je ovaj avanturistički serijal jedan od omiljenih mlađim generacijama. Da li ste spremni?

Zapravo, da li ste znali da je prvi film o Transformersima ugledao svetlost dana pre 14 godina? Popularnost ove franšize se nije umanjila posle toliko godina. Definitivno je Stiven Spilberg te 2007. godine kao producent uspeo da okupi odličnu filmsku ekipu. Reditelj prvih 5 filmova Majkl Bej je ovu akcionu avanturu obojio humorom i doprineo želji da i dalje učestvujemo u gledanju ekranizacije strip-klasika o robotima koji se na potpuno neočekivan način transformišu u neobične junake.

Da li su ti junaci dobri ili loši nakon preobražaja – na nama je da prosudimo. Imajući u vidu originalan sinopsis koji govori o tome da su vekovima dve rase vanzemaljaca robota (autoboti i deseptikoni) vodili rat nije se značajno promenio ni danas, osim što su ubačeni novi likovi sa energijom mladih glumaca koji žele da se dokažu na bioskopskim platnima.

Postojećoj bitki na zemlji između ova dva entiteta pridružiće se i nova vrsta Transformersa – Maksimale koji će presuditi o konačnom ishodu. Iza ovog velikog projekta stoji ambiciozni režiser Stiven Kejpl Džunior sa Kolmanom Domingom, Dominik Fišbek i Entonijem Ramosom u glavnim ulogama. Glasove Transformersima pozajmili su glumačke zvezdae kao što su Mišel Jeo, Piter Dinklidž, Pit Dejvdson i Ron Perlman.

Svetska, a i domaća premijera filma ‘Transformersi: Buđenje zveri’ je zakazana za 8. jun, a do tog momenta svi sa nestrpljenjem iščekuju u kakvim sve akcionim scenama će se zateći glavni protagonisti. Što je ujedno i jedan od ciljeva ovakvog uspešnog serijala.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap