Tor: Ljubav i grom | Thor: Love and Thunder (2022) | Film
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Thor: Love and Thunder

Tor: Ljubav i grom

Režija: Taika Vaititi


Superheroj čiji smo povratak dugo čekali.


Već smo na sredini 2022. godine, a filmski noviteti ne prestaju da se smenjuju, štaviše, njihov kvalitet je na opravdanom nivou, a očekivanja gledalaca sve veća i veća. Pogotovo kada govorimo o Marvelovim ostvarenjima koja su iz godine u godinu neverovatnija. Filmom Tor: Ljubav i grom saznaćemo šta se dešavalo nakon Torovog penzionisanja. Ili zar zaista želimo da znamo nešto o tome?

 

„Ove ruke su nekada korišćene za borbu. Sada su samo skromna oruđa mira. Moram da otkrijem tačno ko sam ja.“

 

Kao što sam naziv implicira, ovaj američki superherojski film je baziran na liku Toru. Producira ga Marvel, a finalno distribuira produkcija Disney. Ovog puta, u malo smirenijoj atmosferi, scene prate Tora koji sve vreme pokušava da pronađe unutrašnji mir uprkos vatri i borbama koje su ga od nedavno pratile.

Međutim, sve bi bilo drugačije da se odjednom nije pojavio galaktički ubica Gor Bog mesar, koji je svesno odlučio da sa lica zemlje istrebi sve bogove. U ovoj neizvesnoj, al opet teškoj borbi, Tor odlučuje da regrutuje stare članove u ekipu – počevši od kralja Valkirije, Korga i bivše devojke Džejn Foster koja, na Torovo ogromno iznenađenje – spretno rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao Moćni Tor.

U filmu ‘Tor: Ljubav i grom’ svi zajedno će krenuti u misiju koja nema izvestan rezultat, ali ima hrabre bogove koji će čuvati svoje i tuđe živote. U ovoj sjajnoj sagi ponovo ćemo se družiti sa talentovanim Krisom Hemsvortom, Tesom Tompson, Natali Portman, Kristijanom Bejlom, Krisom Pratom, Džejmi Aleksander, Raselom Krouom, Metom Dejmonom i ostalim, podjednako odličnim protagonistima. 

Vrela letnja predvečerja, počevši od 7. jula, možete iskoristiti za uživanje u pomaloj drugačijoj akciji nego što ste navikli za najjačeg Marvelovog Boga. Već sada vlada veliko interesovanje za film ‘Tor: Ljubav i grom’, a na vama je da izaberete omiljeno društvo i prepustite se avanturama moćnog i snažnog junaka sa bioskopskog platna. 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap