Toni Cetinski | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
#samoljubav

Toni Cetinski


Miljenik nežnijeg pola će svojim slušateljima ulepšati početak leta, nastupom pod otvorenim nebom!


U naš glavni grad dolazi velika zvezda regionalne pop scene – Toni Cetinski. Kalendarski početak leta iskoristiće da, nakon nekoliko nastupa u našim dvoranama, održi koncert pod otvorenim nebom na stadionu Tašmajdan.

Toni Cetinski će par nedelja pre toga proslaviti svoj 50. rođendan (rođen 31. maja, 1969. godine), a novi koncert biće prilika da sa beogradskom publikom obeleži još jedan jubilej – trideset godina muzičke karijere. Toni je rođen u Puli, puno ime mu je Entoni (Anthony) Cetinski i potiče iz muzičke porodice pošto je kao i njegov brat krenuo očevim stopama. Sa svojih 15 godina je počeo ozbiljnije da se bavi muzikom, pevanjem u raznim lokalnim grupama. Početkom devedestih seli se u Zagreb i započinje solo karijeru. Ubrzo je postao pop zvezda, a 1994. godine predstavlja Hrvatsku na Evroviziji pesmom ‘Nek ti bude ljubav sva’. Srca ovdašnje publike osvaja baladama i mnogobrojnim ljubavnim pesmama. Iza sebe ima dvocifren broj izdatih albuma, ali i hitova.

Tokom karijere primio je veliki broj muzičkih nagrada i priznanja. Snimio je nekoliko dueta sa kolegama iz zemalja bivše Jugoslavije, a 2007. godine je snimio pesmu ‘Dolce suono’ sa slavnim španskim tenorom Hozeom Karerasom (José Carreras) sa kojim je dve godine kasnije i uživo nastupao u zagrebačkoj Areni. Tih godina je oborio rekord i dve večeri zaredom napunio pomenutu Arenu, ali i onu čuvenu u svom rodnom gradu. Sa istim uspehom je pravio spektakle i u našim dvoranama i na taj način dodatno osvojio domaću publiku.

Dođite i uživajte uz pozitivne vibracije pop zvuka i lepih balada. Među toliko raznovrsnih pesama sigurno ćete se pronaći u nekim od njih. Letnja subotnja noć pod otvorenim nebom će vam nesebično pomoći u tome! Toni Cetinski, 22. juna od 20 časova, samo za publiku na stadionu Tašmajdan, dođite i uživajte!

 

Dodatne informacije o ulaznicama za koncert potražite klikom na baner ispod.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap