Tom i Džeri | Tom and Jerry (2021) | Crtani film
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Tom and Jerry

Tom i Džeri

Režija: Tim Stori


Najpoznatiji animirani miš i mačak konačno i na bioskopskom platnu.


Nova godina označava i novi početak za bilo koji segment našeg življenja. Pogotovo kulturnog bitisanja. Novu godinu smo, između ostalog, iščekivali i zbog najavljenog umetničkog sadržaja i generalno velike težnje da konačno uživamo u onome što nas opušta. Sedma umetnost je na kratko bila pauzirana, ali se polako vraća u regularne tokove. Složićemo se da ne postoji bolji osećaj kada ušuškani dočekamo nove filmove kojima vredi posvetiti slobodno vreme. Ostvarenje koje je na velika vrata najavljeno jeste nama omiljeni animirani klasik – Tom i Džeri.

Čitav život su proveli kao najpoznatiji neprijatelji na svetu. I čini se da će to zauvek ostati. Sve dok ne odluče da zakopaju sekire i počnu ponovo. Na novoj lokaciji i u novim avanturama. Počevši od “Velike jabuke“. U ovoj metropoli kriju se razni grabljivci, pogotovo u ljudskom obliku. Na jednom mišu i jednom mačku je postavljen veliki izazov, a koliko će im biti zabavna ta pustolovina, to zavisi samo od njih. 

Ova dva animirana arhineprijatelja su prvi put nacrtani davne 1940. godine, sa velikog platna su prešli na male ekrane kao serijal 1965. godine, dok se prvi dugometražni istoimeni film emitovao 1992. godine. Do tada, njihova popularnost ne jenjava, štaviše, sve više se cene kvalitet i postojanost ovakvog jednog klasika. Jedna od zanimljivih činjenica je ta da u crtaću govore mnogi sporedni i gostujući likovi, ali nikad Tom i Džeri.

U srpskoj sinhronizaciji glasove su pozajmili Bojan Perić, Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković i ostali naši dramski umetnici.

Sinhronizovano izdanje pojaviće se u domaćim bioskopima od 18. februara. Crtani film je samim tim prilagođen i mališanima, tako da je zabava u bioskopskoj sali zagarantovana! Požurite i obezbedite svoje karte s obzirom na veliko interesovanje.

Kao jedan od najgledanijih crtaća na svetu, ‘Tom i Džeri’ se svakodnevno prikazuje na svim kontinentima i zemljama sveta: od Pakistana, Rumunije, jugoistočne Azije, preko Venezuele, Egipta, do Indije, Čilea, Argentine i Kolumbije. Da li ste i vi spremni na jedan ovakav rimejk?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap