Together at Home - Virtuelni koncert | Koncerti | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
One World

Together at Home – Virtuelni koncert


Virtuelni koncert za ceo svet.


Prethodnih nedelja brojni umetnici svoja dela predstavljaju na nesvakidašnji način. Situacija u kojoj se našao ceo svet primorala je i muzičare da promene pozornicu sa koje nastupaju. Umesto sa bine, publiku zabavljaju iz soba svojih domova.

Broj muzičara koji su uživo prenosili svoj kućne nastupe je svakodnevno rastao, što je dovelo do ideje za njihovim okupljanjem u zajednički virtuelni događaj. Organizacija Global Citizen i Svetska zdravstvena organizacija osmisli su koncert Together At Home – Zajedno kod kuće. Ulogu organizatorke koncerta preuzela je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice Lejdi Gaga (Lady Gaga).

Cilj ovog koncerta je, naravno, humanog karaktera. Prikupljena sredstva su namenjena fondu za borbu sa pandemijom virusa COVID-19. Jednako bitan cilj jeste podrška svim medicinskim radnicima koji su u prvim redovima i najugroženiji u toj borbi.

Koncerti nam sigurno nedostaju, a lista svetskih zvezda koje će nastupiti na ovom događaju će nam sigurno pomoći da prekratimo vreme koje provodimo u izolaciji. Raznovrsna ponuda izvođača trebalo bi da privuče više različitih generacija. Najznačajniji među njima su doajeni svetske muzičke scene – Pol Makartni, Stivi Vonder, Andrea Bočeli i Elton Džon.

Pratiće ih mlađe kolege kao što su Kris Martin (Coldplay), Edi Veder (Pearl Jam), Džon Ledžend (John Legend), Tejlor Svift (Taylor Swift), Bili Ajliš (Bille Eilish), pomenuta Lejdi Gaga i mnogi drugi izvođači. Među njima će biti i zvezde iz drugih sfera – bivši fudbaler Dejvid Bekam i popularni glumac, ali i reper i di-džej Idris Elba. Posebnu notu ovom virtuelnom koncertu daće svetski priznati pijanista Lang Lang.

Događaj će voditi poznati američki voditelji i komičari Džimi Kimel, Džimi Falon i Stiven Kolber. Virtuelni koncert biće prenošen na raznim platformama, između ostalog i na YouTube-u, Instagram-u i Facebook-u. Priključite im se i vi u subotu, 18. aprila. Verujemo da se pronašli bar jedan razlog da dan provedete uz omiljene muzičke zvezde.

 

#ostanikodkuće

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

  Prijavi se na newsletter

  1 Komentar o “Together at Home – Virtuelni koncert

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap