Tijana Bogićević - koncert | MTS dvorana 2024 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Ti+ja

Tijana Bogićević


Najraskošniji glas domaće pop scene tradicionalno nastupa u februaru.


Kada je reč o muzici, preferencije se menjaju vremenom, ali kada se jedan muzički izvođač drži određenog pravca i ostaje veran sebi i publici, onda je uspeh zagarantovan. Na pomen talentovane Tijane Bogićević, svaki dodatni komentar je suvišan. Ona je neko za čije se koncerte traži karta viška, pa će tako i beogradsku publiku iznenaditi novim, trećim po redu koncertu, zakazanom u MTS dvorani, 18. februara sa početkom od 20.30č.

Iako je izdala dva studijska albuma, imamo osećaj da je slušamo celog života. Upravo ono što opisuje naš odnos prema ovoj umetnici jeste upravo taj osećaj pripadnosti i pronalaska u svakom stihu koji ima neko posebno značenje. Posebna poslastica na svakom njenom rasprodatom koncertu jeste kontakt sa publikom, i učešće iste u interpretaciji svake pesme.

Tijani Bogićević se na sceni uvek pridružuje i veliki broj odabranih muzičara, kao i gosti iznenađenja, čime uspevaju da dvočasovni (a ponekad i tročasovni spektakl) dovedu do usijanja. Kako i sama tvrdi, svaki ozbiljan muzičar uvek teži izdavanju kompletnog albuma, a da bi se do toga stiglo recept je jednostavan – mnogo strpljenja, puno vremena, duboka posvećenost i motivacija udružena sa urođenim talentom.

Ukoliko biste nas pitali koja nam je omiljena numera, ne biste dobili tačan odgovor, ali ono što ćete zasigurno čuti u februaru jesu hitovi kao što su U redu, ‘Čudo’, ‘Bezuslovno’, ‘Blizu“, ‘Umem’ i mnoge druge.

Cene karata se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti od toga u kojoj zoni želite da uživate u koncertu, pa tako imamo karte od 2500, 2800, 3500 i 3900 dinara. Ukoliko posetite zvanični sajt mts Dvorane možete imati pregledan uvid u samu salu i raspored mesta, a samim tim, možete obaviti i kupovinu željene ulaznice. Isto tako, dostupna vam je i blagajna Dvorane, koja je svakodnevno otvorena za sve posetioce, kao i Tickets servis.

Ako smo na nečemu zahvalni, onda su to talenat, posvećenost i ljubav umetnice kojoj nikad nije teško da beogradsku publiku oraspoloži stihovima koji nisu sa ove planete.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap