Knjiga: Tiha vatra gori - Pola Hokins | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Pola Hokins

Tiha vatra gori


Novi bestseler jedne od najpoznatijih savremenih književnica.


Knjige su naši verni saputnici kroz dobro i loše, kroz vremena kad nam je neophodna duhovna snaga i uverenje da će sve na kraju biti dobro. Svedoci smo toga da se ukusi čitalaca svakodnevno menjaju, a samim tim se i žanrovi prilagođavaju njima. Međutim, brojni svetski pisci se drže svog kursa i nastavljaju da nižu uspehe zahvaljujući publici koja uživa u takvoj literaturi. Za britansku autorku Polu Hokins, vežu se najbolji epiteti s obzirom na to da je ove godine objavila svoj treći roman pod nazivom Tiha vatra gori.

Pola Hokins je mnogima postala omiljena 2015. godine, kada je objavila svoj prvenac Devojka iz voza, koji je postao jedan od najčitanijih naslova u sklopu svih eminentnih literarnih lista. U međuvremenu je objavila svoj drugi roman ‘U tihoj vodi’, da bi konačno sve ljubitelje trilera i misterije obradovala novim romanom koji već sada obara sve rekorde čitanosti.

 

„Problem je što ljudi kao što si ti misle da su iznad svih ostalih. Misle da imaju moć, misle da je mi nemamo. Mogle bismo da im dokažemo da greše. Mogle bismo da im dokažemo da i mi možemo da imamo moć.“ – Pola Hokins

 

Ovog puta, u centru zbivanja su tri žene koje odjednom bivaju povezane sa jednom osobom – Danijelom, koji je na početku priče postao nečija žrtva. Lora, Mirijam i Karla su protagonistkinje koje se bore sa tuđim očekivanjima, kao i sa sopstvenim nesigurnostima, ne znajući da tapkaju u mestu zbog nerešenih odnosa iz prošlosti. I to je ono što Polu Hokins kao autorku čini jedinstvenom – umeće da jednu priču prikaže iz različitih perspektiva na oštrouman način.

Cena knjige ‘Tiha vatra gori’ u svim Vulkanovim knjižarama iznosi 999 dinara. Radi komfornije i sigurnije kupovine, omogućen vam je i značajan popust preko njihovih zvaničnih sajtova

Kakvi su vam utisci nakon pročitanog romana? Da li je opravdao vaša očekivanja? 

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap