The King's Man: Početak (2020) | Repertoar bioskopa
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The King's Man

The King’s Man: Početak

Režija: Metju Von


Treći deo popularne franšize vratiće nas na početak.


Navikli smo da će kvalitet uvek biti na ceni. Pogotovo ako je reč o sedmoj umetnosti. Često film ume da predstavlja pravo zadovoljstvo ako se zasniva na istorijskim činjenicama upotpunjeno fantastikom. Na bioskopska platna nam ove godine stiže treći deo sage o fiktivnoj, britanskoj obaveštajnoj službi pod nazivom The Kings’s Man: Početak.

Čini se da su u prethodna dva ostvarenja Kingsman: Tajna služba i Kingsman: Zlatni krug reditelji i te kako zadovoljili ukus publike. Međutim, za dobru priču uvek će postojati veliko interesovanje.

Ovog puta, tajni agenti se vraćaju u velikom stilu. Ralf Fajns (Ralph Fiennes) u ulozi grofa od Oksforda naslućuje veliku pretnju ne samo njegovoj naciji, već i kompletnom čovečanstvu. Na sceni se pojavljuje mistični sveštenik Raspućin koji je tadašnjoj ruskoj, carskoj porodici postao čovek od velikog poverenja, a oko sebe je širio auru okultnosti. Međutim, zbog svoje čudne prošlosti i kriminalnog miljea sa kojim je povezivan, nalazi se u fokusu interesovanja organizacije Kingsman. Grofu se u neprekidnoj borbi pridružuje mladi Konrad (Harris Dickinson) želeći da reši tajne jedne grupe kriminalaca.

Još jedna zanimljivost jeste ta da će se u filmu ‘The King’s Man: Početak’ pojaviti i naša Branka Katić. Sigurni smo da će vas još jednom očarati svojim talentom. Pored ovih imena, glumačko umeće prikazaće i prepoznatljivi Metju Gud (Matthew Goode), Aron Tejlor-Džonson (Aaron Taylor-Johnson) i Džema Arterton (Gemma Arterton). U filmovima ove britansko-američke franšize dosadi nije bilo mesta, a kritičari širom sveta već najavljuju osvajanje renomiranih nagrada u oblasti kulture i filmske umetnosti uopšte.

U domaćim bioskopima, film ‘The King’s Man: Početak’ počeće da se prikazuje od 13. januara. Iščekujući jedan od najintenzivnijih akcionih komedija, verujemo da će se do tada pojaviti još neke zanimljive anegdote koje će nam dočarati priču koja već sada pretenduje da pokupi veliki broj internacionalnih priznanja.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap