The Golden Voice of ENIGMA | Andru Donalds | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Andru Donalds with String Orchestra

The Golden Voice of ENIGMA


Nesvakidašnji muzički nastup na čuvenom Kolarcu.


U Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, 2o. novembra je na repertoaru koncert The Golden Voice of ENIGMA. Endru Donalds je međunarodno priznati jamajčanski kantautor, poznat kao solo umetnik i istaknuti član grupe Enigma.

Godine 1998. producent Mihaj Krecu pozvao je Endrua da učestvuje u muzičkom projektu ENIGMA. Zajedno su radili na četiri albuma, snimivši poznate kompozicije – ‘Seven-lives’, ‘Boum-Boum’, ‘Je T’aime Till My Dying Day’, ‘In The Shadows, In The Light’, ‘Modern Crusaders’. Među njima su i Endrjuovi solo albumi i singlovi ‘Simple Obsession’, ‘One Night Lover’ i ‘All Out Of Love’, koji su postigli međunarodni platinasti status.

Zvuk projekta ENIGMA je misteriozna kosmička sinteza različitih muzičkih elemenata, uključujući zvukove, etničke motive, ritmove i emocije. On prkosi lakoj klasifikaciji u bilo koji specifičan žanr i umesto toga stvara sopstveni stil, koji se naziva „misteriozni“ zvuk. Endru je sa razlogom pozvan u projekat – ima izvanredan, očaravajući glas, a njegov rad je mešavina muzičkih žanrova i stilova iz različitih zemalja: new age, reggae, pop, rock’n’roll, etno.

Izvanredan glas Endrua Donaldsa i sposobnost da neprimetno uklopi različite muzičke žanrove odigrali su ključnu ulogu u stvaranju magičnog zvuka koji definiše ovaj projekat. Njegovi muzički radovi nastavljaju da duboko odjekuju u srcima fanova, obogaćujući večni i misteriozni muzički zvuk projekta.

Ulaznice za koncert ‘The Golden Voice of ENIGMA’ možete kupiti na blagajni Kolarca ili posredstvo Tickets servisa. Cene ulaznica iznose 2300, 2900, 3500, 4100, 4700, 5300, 5900 i 7000 dinara.

 
Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap