The Frajle - koncert, 8. mart 2024. | MTS dvorana | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Moje duše duša

The Frajle


Tri frajle. Jedan muzički spektakl.


Uželeli smo se dobrih muzičkih dešavanja. Kvalitetnih i sadržajnih koncerata čiji ćemo program zdušno preporučivati drugim ljubiteljima muzike. Bez obzira koliko nam je ista ta muzička podloga javno dostupna putem interneta i njegovih platformi, ništa ne može da se uporedi sa “živim zvukom“ nekog izvođača. Grupa kojoj se iznova radujemo i u čijem repertoaru beskonačno uživamo čine tri dame neverovatne energije Frajle koje će nas obradovati svojim prazničnim koncertom, 8. marta u MTS dvorani.

Za sebe kažu da su prave bećarke, koje izistinski uživaju u lepom životu i još boljoj muzici. Njihova popularnost je dovoljan dokaz za to. Beogradsku publiku redovno oduševljavaju novim muzičkim spektaklima, bez obzira o kojoj manifestaciji je reč. Svojom lepom energijom i večitom ljubavlju prema muzici šire talas dobre energije.

Jelena i Nela Buča, i Nataša Mihajlović su trio kojem je samo nebo granica. Dve MTV nagrade, “Oskar popularnosti za najprodavaniji album“, “Oskar popularnosti za najbolju pop grupu“, “Runjićev galeb“, “NAXI Radio nagrada za najslušaniju pesmu“ su samo neke od priznanja koje krase njihovu karijeru. Frajle su objavile pet studijskih albuma, a najavljuju još mnogo muzičkih iznenađenja, upravo namenjena publici na oktobarskom koncertu.

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija, u zavisnosti od toga iz kojeg dela sale želite da uživate u nastupu. One iznose 2000, 2700 i 3500 dinara, a vašu kartu za januarsku subotu ili nedelju možete pronaći na zvaničnom sajtu Tickets.rs servisa ili ih možete nabaviti na njihovim prodajnim mestima širom Srbije. Požurite, jer je ulaznica ostalo još malo. Zbog velike tražnje za ovim spektaklom, nadamo se i još nekom dodatnom datumu za sve zainteresovane ljubitelje njihovog zvuka.

Da li i vi jedva čekate nastup ovih harizmatičnih dama na Dan žena? Obavezno nam javite utiske.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap