Testirano na ljudima | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Maja Pelević

Testirano na ljudima

Režija: Bojan Đorđev


Nova predstava za novo uživanje!


S obzirom na to da je premijerno prikazana 13. decembra 2019. godine, i te kako beleži veliiku posećenost. Predstava Testirano na ljudima se bavi prepoznatljivom tematikom – rijaliti programima. Specifičnost ovog komada je u tome što scena Ateljea 212 za tih skoro 2 časa igranja postaje veliki rijaliti u kojem se svako ponaosob bavi svojim dilemama, strahovima, tegobama, nadanjima i radovanjima.

„Mi smo sebe kao civilizacija doveli u situaciju da volimo konstantno da budemo posmatrani, paradoksalno vapeći za željom da budemo slobodni. Svi smo mi digitalni manekeni i manekenke.“, autorka Maja Pelević

Osam protagonista nastupa na sceni. Oni nemaju svoja prava imena, već su im dodeljeni nazivi shodno njihovom senzibilitetu i karakternim osobinama. Stoga, postoje Romantična, Perfekcionista, Diplomata, Avanturista, Posmatrač, Realizatorka, Mentorka i Nova. Kreator ovog teksta i samog koncepta, Maja Pelević je stekla renome neobične i kreativne umetnice zbog koje se za predstavu Pomorandžina kora traži karta viška i to već 13 godina unazad.

U komadu ‘Testirano na ljudima’ igraju: Ana Mandić, Ivan Mihailović, Sofija Juričan, Aleksandra Janković, Ivan Jevtović, Dejan Dedić, Aleksandar Đinđić i fenomenalna Isidora Simijonović, koja je, između ostalog, prepoznatljiva po ulozi Saše u domaćoj seriji ‘Jutro će promeniti sve’.

Uživanje u svim komadima Ateljea 212 je utoliko veće jer uvek možete iskoristiti pogodnosti prilikom kupovine karata. Jednostavno i praktično, kupite svoje ulaznice preko zvaničnog sajta pozorišta po ceni od 700 i 1000 dinara. Ukoliko ste u blizini i navikli ste na direktnu kupovinu, radno vreme blagajne u Svetogorskoj 21 jeste od ponedeljka do subote od 10h do 15h i od 17h pa sve do početka predstave i nedeljom u istom terminu. Ukoliko ste đak, student ili penzioner, uvek možete ostvariti 50% popusta na ceo repertoar Ateljea 212 uz pokazivanje adekvatnog identifikacionog dokumenta.

Ne sumnjamo da će vas predstava ‘Testirano na ljudima’ oduševiti, utoliko više jer se bavi temom koja je prepoznatljiva svima, a toliko osporavana i komentarisana. Uživajte!

 
Testirano na ljudima (atelje212.rs)
Testirano na ljudima (atelje212.rs)
Testirano na ljudima (atelje212.rs)
Testirano na ljudima (atelje212.rs)
Testirano na ljudima (atelje212.rs)
Testirano na ljudima (atelje212.rs)
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap