Tamara Rađenović | Koncerti | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Novogodišnja čarolija

Tamara Rađenović

Violina: Robert Lakatoš, Dirigent: Srboljub Dinić


Jedan od najpoznatijih ženskih soprana ulepšaće dan mnogim ljubiteljima muzike.


Tihi heroji su oni koji kreiraju magiju van našeg dometa, znanja i informacija koje saznajemo sa različitih strana. Pogotovo ako je reč o super herojima u domenu umetnosti. Možemo se ponositi pojedincima i grupama koji ovdašnju muziku promovišu na najlepši mogući način. Ne samo lokalno, već i na svetskom nivou.

Zvezda visokog ranga i fantastičnog talenta jeste Tamara Rađenović, sopran kojem je nemoguće odoleti. Mnoge je oduševila energijom i atmosferom koju stvara, specifičnom za ovu vrstu muzike. Sa 25 godina predstavlja mladu nadu kojoj je pružen dar da umetnost opiše na svoj, jedinstven način.

Jedna od zanimljivosti iz njene profesionalne biografije je ta da ju je čuvena Monserat Kabalje pozvala da peva na njenim koncertima širom Španije. Često se ističe činjenica da je ona poslednja učenica ove slavne operske dive.

Tamara Rađenović je sa svojih 19 godina postala jedna od najmlađih soprana sa ovakvim impresivnim zadatkom i početkom jedne uspešne karijere. Do sada je nastupila u preko 13 zemalja sveta. Obrazovanje koje je stekla na Kraljevskoj muzičkoj akademiji (Royal College of Music) u Londonu joj je bila ulaznica za šarenolik i čudesan svet operske muzike.

Tamara Rađenović će u svečanoj Sali Kolarčeve zadužbine nastupiti uz pratnju violiniste Roberta Lakatoša, simfonijskog orkestra ‘Belgrade classic symphony orchestra’, i hora ‘Beli anđeo’, a pod dirigentskom palicom proslavljenog maestra Srboljuba Dinića.

Koncert je zakazan za 27. decembar, kartu možete nabaviti direktno na blagajni Kolarčeva zadužbine ili posredstvom Tickets.rs servisa. Cene ulaznica iznose 2500 i 3500 dinara.

Uvek je pravi momenat za muziku. Bez obzira kojoj “vrsti“ ste više naklonjeni i u kojoj radije uživate. Uvereni smo da će vas kocert ‘Amor per sempre’ izvođenje podstaći da svoje vreme provedete kvalitetno upravo na ovakvim izvanrednim dešavanjima.

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap