Svemirski basket: Novo nasleđe (Space Jam: A New Legacy) 2021
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Space Jam: A New Legacy

Svemirski basket: Novo nasleđe

Režija: Malkolm D. Li


Legendarni film ove godine dobija svoj nastavak.


Da su neki filmovi večni govori u prilog činjenica da se intenzivno godinama razmišlja o njihovim nastavcima, prvenstveno iz potrebe oživljavanja onog melanholičnog i prijatnog osećaja uživanja u kvalitetnim ostvarenjima. Izuzetno nas je obradovala vest da je Svemirski basket koji se 1996. godine prvi put prikazivao na bioskopskim platnima dobio svoj nastavak pod nazivom Novo nasleđe (Space Jam: A New Legacy).

Podsećanja radi, Svemirski basket je filmski hit iz devedesetih godina koji zapravo predstavlja miks crtanog i igranog filma, a dodatnu čar mu pruža učešće svih naših omiljenih Diznijevih junaka (iliti Looney Tunes-a) i jedinog i najvećeg košarkaškog asa svih vremena – Majkla Džordana.

Najzabavniji zec na svetu – Duško Dugouško i njegova isto tako vrcava ekipa kidnapuju Džordana u nameri da im pomogne u košarkaškom meču protiv zlih vanzemaljaca. Iako je film bio prvenstveno namenjen najmlađima, sve generacije su uživale u njemu. Od tada, brojne replike se iznova ponavljaju u svakodnevnim situacijama.

Ovog puta, glavnu ulogu dobija takođe velika košarkaška zvezda Lebron Džejms. Dešava se obrnuta situacija u kojoj Lebronovog sina kidnapuje zli algoritam, takozvani Al G Rhytm koji ga uvlači u softver i okreće ga protiv oca u partiji basketa. Ako Lebron izgubi, ostaje zauvek zarobljen u igrici u koju je uvučen.

Međutim, na scenu dolaze nama voljeni crtani likovi. Džejms se obraća Dušku u pomoć, koji okuplja stare drugare. Zajednički, kroz niz komičnih situacija izmišljaju sopstvena pravila u nameri da pobede jer je u pitanju igrica, a ne pravi meč.

Za našu publiku, omogućena je sinhronizovana verzija, a glasove su junacima pozajmili Viktor Savić, Sara Jovanović, Gordan Kičić, Lea Davogić i ostali. Ukoliko želite da film ‘Svemirski basket: Novo nasleđe’ pogledate sa originalnim glasovima i titlom, domaći bioskopi su vam i to stavili na rasplaganje.

Povedite omiljeno društvo i uz kokice uživajte u ostvarenju kojem se predviđa veliki uspeh.

 

Verzija sa titlom

Sinhronizovana verzija

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap