Svedočanstva - Margaret Atvud | Knjige | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Margaret Advud

Svedočanstva


Kroz kakve sve avanture ovog puta prolazi stanovnici države Galad?


Veliki su oni koji mogu da predvide nešto što će nas dočekati u budućnosti i da sa lakoćom opišu sa kakvim sve unutrašnjim borbama se bori jedna osoba koja prolazi kroz takvo stanje. Upravo je svet književnosti fantastično mesto u kojem mašta preuzima glavnu ulogu. Malo je pisaca koji su kreirali jedinstvene distopijske romane i uspeli da privole veliki broj ljubitelja pisane reči.

Među njima je i fenomenalna Margaret Atvud koja se proslavila romanom Sluškinjina priča, objavljenim davne 1985. godine. Ova knjiga i ekranizacija iste je ostavila dubok trag na sve čitaoce i gledaoce, pogotovo zbog tematike o kojoj se malo zna, ali se toliko priča. Serija je postala kulturološki fenomen zbog otrežnjujuće istine koja dotiče ne samo žene, već i celo jedno društvo. Baš zbog toga što je surova i u svojoj suštini briljantna, postala je jedan od najgledanijih televizijskih programa u istoriji.

Upravo zbog spekulativne fikcije kojom se bavi, Margaret Advud je skoro 35 godina čuvala nastavak ove priče zvanim Svedočanstva. Naime, ovu knjigu mnogi već sada klasifikuju kao remek-delo. Radnja je smeštena 15 godina nakon događaja iz prve knjige, ali ovog puta iz drugačijeg ugla saznajemo šta se dešava u državi Galad.

Samo se mrtvima dižu spomenici, ali ja sam svoj dobila dok sam živa. Već sam okamenjena. Ono što je zabranjeno podložno je maštanju. Zato je Eva pojela Jabuku Poznanja. Zato je bolje ne znati neke stvari. Inače bi vam se latice osule.

Svoj primerak knjige ‘Svedočanstva’ možete kupiti direktno u svim Laguna knjižarama širom Srbije po ceni od 1099 dinara, a na raspolaganju vam je i njihov zvanični sajt. U svakom momentu možete iskoristiti i pogodnosti Laguninog Kluba čitalaca u sklopu kojeg ostvarujete brojne popusti i beneficije.

Knjiga ‘Svedočanstva’ je zapravo priča o sadašnjem momentu. Priča koja govori o ličnoj slobodi i onoj karmičkoj istini – da se dobrota vraća dobrotom koja je jedna od univerzalnih vrlina.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap