Sve što ste hteli da znate o Džoniju... | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Nikola Đuričko

Sve što ste hteli da znate o Džoniju…

...a niste smeli nikad da ga pitate


Popularni glumac Nikola Đuričko u autobiografskom stend-ap nastupu, koji puni dvorane širom Srbije i susednih zemalja, ponovo zabavlja beogradsku publiku.


U sredu 13. i 20. novembra Nikola Đuričko će, pred gledaocima u Kombank dvorani, poslednji put izvoditi stend-ap šou ‘Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate’. Od premijernog izvođenja 2017. godine, zanimljivim anegdotama i doživljajima prepričanim njegovim karakterističnim humorom, Đuričko je u 99 nastupa do suza zasmejavao publiku.

Nikola Đuričko (Beograd, 9. jul 1974.) važi za jednog od najpopularnijih domaćih glumaca, prvu zapaženu ulogu imao je u flimu ‘Poslednji krug u Monci’ iz 1989. godine. Iako je u njegovoj prvoj glavnoj ulozi, u trileru ‘Do koske’ (1996), tumačio lik nasilnog kriminalca kasnije je stekao slavu igrajući komične likove u filmovima ‘Lajanje na zvezde’ (1998), ‘Munje!’ (2001), ‘Mrtav ‘ladan’ (2002), ‘Zona Zamfirova’ (2002), ‘Pljačka Trećeg rajha’ (2004), ‘Ivkova slava’ (2005). Takođe, veliku popularnost zadobio je tumačeći lik Vojkana u seriji ‘Otvorena vrata’ (1994), kao i igrajući Švabu u seriji ‘Vratiće se rode’ (2007). Član je ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Prema sopstvenom priznanju, odluku da ima svoj stend-ap nastup doneo je na svoj 40. rođendan. Posle nekoliko godina oklevanja Džoni je ispunio zacrtano i u Sava Centru 13. oktobra 2017. godine je prvi put izveo ‘Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate’, ali na sreću gledalaca tu se nije zaustavio. Prisutni u Kombank dvorani čuće šta je u prvom razedu morao da peva, za koliko novca je prodavao putovanja na Havaje, zašto je pao balet, iz kog razloga je nosio helanke, zbog čega je dobio dva izlaska u grad kao nagradu, kако se pravilno koristi prezervativ, šta nikada ne bi trebalo da stavljate u oči i još mnogo zanimljivih priča.

Ne propustite oproštajni stend-ap nastup Nikole Đurička. Za dodatne informacije o događaju i ulaznicama za ‘Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate’ kliklinte na baner ispod.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap