Sunđer Bob Kockalone film - Sunđer u bekstvu | Filmovi | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Sunđer Bob Kockalone film – Sunđer u bekstvu

Režija: Tim Hil


Sunđer Bob Kockalone, jedan od omiljenih crtanih likova je ponovo filmska zvezda!


Crtani filmovi su prevashodno namenjeni mlađim naraštajima. Međutim, kod odraslih osoba neretko postanu prozor u detinjstvo. Jedina spona koja ih vezuje za taj period i koje ne žele da se odreknu, kako bi postojao dokaz da su i oni nekada bili deca. Zato, često možemo videti i velike kako pomno prate neke od crtanih junaka. Toj kategoriji junaka pripada i Sunđer Bob Kockalone.

Živopisni i beskrajno maštoviti lik prepoznatljiv je svim generacijama. Već dve decenije nas zabavlja svojim šašavim avanturama. Posle dva dugometražna filma, ovog leta nas čeka treći: Sunđer Bob Kockalone film – Sunđer u bekstvu. Ovoga puta, film će biti u potpunosti kompjuterski animiran (CGI), ali to nije jedina novina junake sa dna mora.

Sunđer Bob će zajedno sa svojim najboljim prijateljem, obožavanom morskom zvezdom Patrikom, otići iz Koralova (Bikini Bottom). Na daleki put krenuće tražeći svog nestalog ljubimca Garija, a taj put će ga odvesti u Izgubljeni Grad Atlantik Sitija. U njemu će morati da se izbore sa raznim zadovoljstvima, što će ovu avanturu napraviti urnebesnom.

Takođe, tokom filma videćemo kada i kako su se prvi put sreli Sunđer Bob i Gari. Ova spasilačka misija će još jednom pokazati koliko je prijateljstvo važno i da njegova sila može nadjačati sve. ‘Sunđer Bob Kockalone film – Sunđer u bekstvu’ na bioskopski repertoar u Srbiji stiže tokom 2021. godine.

Film će se prikazivati sa sinhronizacijom na naš jezik. Ipak, likovi neće zvučati onako kako smo navikli gledajući ih na domaćim televizijama. Drugačiji glasovi će Lignjoslava, Keba Krabu, Biserku, Planktona i druge stanovnike Koralova predstaviti na nama novi način. Kao specijalni gosti u filmu se pojavljuju Kijanu Rivs i reper Snup Dog (Snopp Dogg).

Sunđer Bob je mnogima najdraži crtani lik, verujemo da će i decu i odrasle privući u bioskope. Pridružite im se i podelite sa nama koliko vam se svidela nova sinhronizacija.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

  Prijavi se na newsletter

  4 komentara o “Sunđer Bob Kockalone film – Sunđer u bekstvu

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap