Sunčeva sestra (Sedam sestara) - Lusinda Rajli
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Lusinda Rajli

Sunčeva sestra


„Šta je drugo čitanje do razgovor u tišini.“, V.S. Lendor


Koje štivo vam upotpunjava slobodno vreme, rezervisano za kompletno isključenje iz naporne svakodnevice? Da li postoji serijal u sklopu kojeg željno iščekujete nastavke? Ljubitelje romantičnih priča je oduševila vest da je Lusinda Rajli, autorka serijala ‘Sedam sestara’, objavila knjigu Sunčeva sestra. To delo predstavlja šesti deo ove svetske bestseler priče.

Da je reč o književnom fenomenu govori i činjenica da na adaptaciji čitavog serijala radi jedna velika producentska kuća u Holivudu. Lusinda Rajli o ovim pričama pripoveda kroz gotovo sve kontinente, uvodeći elemente misterije, drame i naravno – ljubavi. Sa posebnim akcentom na Afriku, vrelo prostranstvo koje će se kasnije ispostaviti kao krajnja destinacija na kojoj glavne junakinje otkrivaju istinu.

U centru zbivanja knjige ‘Sunčeva sestra’ je Elektra d’Aplijez, sposobna i neustrašiva dama, spremna na sve. Kao jedan od svetskih top modela, ona je slavna i prepoznatljiva, a život joj je ispunjen luksuzom i komforom. Međutim, ona je nesrećna. Nije upoznata sa svojim korenima i čini se da ne pripada nigde. Osim onog trenutka kada dobija pismo od nepoznate žene koja tvrdi da joj je baka. Tada kreće njena avantura po afričkom kontinentu.

Za potrebe pisanja ovog klasika, autorka je otputovala u Keniju kako bi istražila težak, ali beskrajno zanimljiv život naroda Masai. Oni nisu samo još jedan narod. Njihova kultura je specifična i toliko primamljiva svima koji ih uživo vide i provedu neko vreme sa njima. Čitajući ovu knjigu, bićete fascinirani detaljima i tradiciji koja je autentična i nezaboravna.

Upotpunite svoju kolekciju ovim delom čitanog serijala po ceni od 1299 dinara u svim Laguna i Delfi knjižarama. Ukoliko preferirate kupovinu iz udobnosti vašeg doma, na raspolaganju vam je pregledan i jasan zvaničan sajt izdavača, koji uključuje i brzu pošiljku vaše omiljene knjige.

Leto je idealno za uživanje u štivu kakvo je delo ‘Sunčeva sestra’. Pogotovo ako ste njegov nastavak dugo iščekivali. Ne sumnjamo da će ljubitelji knjiga Lusinde Rajli biti u potpunosti omađijani ovakvim jednim modernim klasikom.

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap