Smrtni ishod atletskih povreda - Milica Vučković | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Milica Vučković

Smrtni ishod atletskih povreda


Prozaično štivo za sve generacije, bez izuzetka.


Čini se da su najbolji pisci oni koji nisu toliko „izvikani“ zbog sve više prisutnog štancanja romana koji su izgubili na kvalitetu. Sa druge strane, izdvajaju se talentovani autori koje je nemoguće zaboraviti zbog knjiga koje su neverovatno pitke, zanimljive i poučne.

U ovu grupu definitivno spada Milica Vučković, mlada nada srpskog književnog miljea koja je knjigom Smrtni ishod atletskih povreda pomerila temelje tema o kojima se svesno ćuti, a toliko su prisutne.

Njen stil pisanja je unikatan. I sa ovom činjenicom se slažu svi koji su imali prilike da se upoznaju sa njenim delima. Zapravo, sve vreme dok čitate ovu knjigu postavljate sebi pitanje: kolika je cena izgubljenog samopoštovanja? I gde grešimo u međuljudskim odnosima?

Na prvo čitanje naslova ‘Smrtni ishod atletskih povreda’, pomislili biste da je u pitanju određeni medicinski priručnik, ali je sve samo ne to. Govori o veoma bitnoj temi, sa fokusom na obrasce ponašanja i delovanja emotivnih manipulatora i sociopata. Pisac vas vešto ubacuje u priču, sa surovo realnim detaljima, tako da imate osećaj koji vam govori da spasete glavnu junakinju. Iako je po vokaciji slikarka, Milica Vučković je u duši autorka koja pogađa u srž svakog problema, a drugima ostavlja prostor za razmišljanje o srećnom kraju.

Većina čitalaca koja je imala susret sa ovim štivom se slaže u jednom – toliko uverljiv stil, sa fantastičnim preokretima i sadržajem je odraz kvalitetnog pisca. Sigurni smo da je Milica Vučković uspela u tome. Ne propustite priliku da već sada nabavite svoj primerak po ceni od 594 dinara u Booka knjižarama na velikom broju lokacija kako u Beogradu, tako i u ostalim gradovima, a možete to uraditi kroz nekoliko klikova putem zvaničnog sajta izdavača.

Već sada se knjiga ‘Smrtni ishod atletskih povreda’ preporučuje kao obavezno štivo za sve generacije, a mi smo u tome saglasni.

 
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap