Šeng-Či i legenda o deset prstenova | Film
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Šeng-Či i legenda o deset prstenova

Režija: Destin Danijel Kreton


Film o superherojima koji nas uči važnoj lekciji.


Čini se da filmska industrija svake godine uspe da nam izmami osmeh kroz otkrivanje novih superheroja, ili onih koji odavno postoje, ali im je bila neophodna dobrodošlica publike. I čini se da je ova 2021. godina idealno vreme za malo alternativnija ostvarenja. Upravo će film Šeng-Či i legenda o deset prstenova predstavljati pravu poslasticu za sve ljubitelje dobre avanture.

Film je zasnovan na Marvelovim stripovima. Zapravo, čak iako uopšte niste nikada pogledali blokbastere iz Marvelove franšize, nećete pogrešiti ako svoje vreme posvetite ovom sci-fi klasiku. U epicentru zbivanja je jedan naizgled običan momak, koji nema velike životne ambicije, osim da uživa u trenutku, okružen malom, ali odabranom grupom prijatelja.

Međutim, skrivajući se u velikom gradu, sudbina pronalazi put do njega. Šang-Či, kojeg glumi kanadski glumac, pisac i kaskader Simu Liu, je kung-fu majstor koji celog svog života beži – od drugih i od samog sebe. Odvojen je od svoje porodice, ali saznaje da joj se mora pridružiti. Okrenut je protiv sopstvenog oca, usput saznajući bolnu istinu o svojoj majci. Film ‘Šeng-Či i legenda o deset prstenova’ je od početka do kraja kreiran tako da ne postoji prazan prostor niti momenat u kojem ćete se dosađivati. Sama priča je inteligentno napisana, obilujući neverovatnim scenama, predelima, komičnim dijalozima i preokretima. 

Legenda o deset prstenova zaista postoji, a kadrovi koji se budu smenjivali često će vas podsetiti na one koje smo viđali u ostvarenjima sa Indijanom Džounsom. Lekcije o poštovanju, požrtvovanosti i poverenju se provlače kroz svaku scenu. I što je najvažnije – uče nas da su najlepše, najjače i najstabilnije veze one koje imamo sa našom porodicom. 

Već sada možete rezervisati ulaznice na blagajni omiljenog bioskopa i uživati u ovom modernom filmskom klasiku. Čak iako dolazite bez ikakvog prethodnog predznanja, ne brinite – dovoljno je da se prepustite i pre svega – naučite nešto novo.

Da li smo vam probudili interesovanje za gledanje ovog avanturističkog ostvarenja?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap