Koncert: Scorpions | Štark arena, 25.06.2023. | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Rock Believer World Tour 2023

Scorpions


Jedan on najuspešnijih rok bendova kontinentalne Evrope ponovo u Beogradu!


Muzički spektakli u kojima smo direktno ili indirektno učestvovali su uvek vredni pamćena i kvalitetnih uspomena. Pogotovo ukoliko govorimo o velikim koncertima na kojima su glavne zvezde neki od najboljih izvođača ikada.

Kada je konačno nakon pet punih godina srpska prestonica dobila zeleno svetlo za održavanje još jednog njihovog koncerta, ubrzo je zakazan za 25. jun u Štark Areni. Ponovo će na sceni zasijati najuspešniji nemački rok bend – Scorpions u sklopu svoje Rock Believer svetske turneje.

Zapravo, kada se retrospektivno osvrnemo, možemo zaključiti da je prošlo čak 50 godina od kada su tinejdžeri Rudolf Šenker, Klaus Majne i Matias Jabs, noseći svoje instrumente odlučili da ovoj planeti daruju samo kvalitetan zvuk. I to već decenijama uspevaju.

Šta zapravo Scorpions čini najuspešnijim (po mnogim kriterijumima) rok bendom kontinentalne Evrope? Jedan od razloga jeste i preko 100 miliona prodatih albuma do današnjeg dana. Takođe, u ovu impozantnu računicu spada i nebrojeno osvojena priznanja i renomirane nagrade. Samo podatak da je njihova numera Rock you like a hurricane doživela više od 150 obrada raznih muzičara, govori dovoljno o uticaju koji njihovo postojanje ima na ovu sferu umetnosti. Svirali su na više od 1000 koncerata širom planete, a i dalje drže rekord kao prvi zapadni bend koji je 1988. godine rasprodao pet koncerata u tadašnjem Lenjingradu.

Barem jedanput dnevno na većini radio stanici možete čuti njihove hitove poput ‘Wind of change’, ‘Send me an angel’ i ‘Still loving you’, a njihovi nastupi su uvek nezaboravni i propraćeni sjajnom energijom.

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti od toga sa koje tačno lokacije želite da uživate u zvuku ovog popularnog benda. One iznose 4900, 5900, 6900, 8500, 9800, 10900, 11900 i 12900 dinara. Već nekoliko meseci unazad vlada veliko interesovanje i to sa razlogom. Članovi sastava Srcorpions najavljuju spektakl i kompletan ugođaj vredan vašeg dolaska.

Stoga, da li ste spremni za jednu od najznačajnijih muzičkih poslastica?

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap