Film: Šazam! Gnev bogova | Shazam! Fury of the Gods | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Shazam! Fury of the Gods

Šazam! Gnev bogova

Režija: Dejvid F. Sandberg


Superheroji su ponovo među nama.


Sa dolaskom novog godišnjeg doba, budi se i želja da natenane gustiramo poseban kulturni sadržaj koji nas čeka u bioskopskim salama. Među njima spadaju i naučno fantastični filmovi kao dokaz da su kreatori ovakvih ostvarenja dovoljno maštoviti u nameri da zadrže pažnju svakog gledaoca. 

Na vest da će se ovog proleća u bioskopima pojaviti dugo očekivani nastavak Šazam! Gnev bogova niko nije ostao ravnodušan. Štaviše, sudeći po ostvarenjima koja su se u prethodnom periodu prikazivala, mnogi su se uželeli ovakvog sadržaja koji će nas izmestiti u druge galaksije.

Kao deo DC Comics univerzuma, iza ovog filma stoji samo najbolja direktorska i glumačka postava. Glavni režiser jeste veliki Dejvid F. Sandberg, scenario potpisuju Henri Gejden i Kris Morgan, a glavne uloge tumače nama omiljeni Zakari Livaj, Ašer Ejndžel, Džek Dilan Grejzer, Rejčel Zegler, Adam Brodi, Ros Batler, Megan Gur, Džimon Hansu i nama omiljene, definitivno legende ovog filma – Helen Miren i Lusi Lu.

Podsećanja radi, ‘Šazam! Gnev bogova’ je sedma priča iz DC-jevog proširenog univerzuma, a prvi deo je obeležio atipični superjunak Šazam koji ima tu moć da se transformiše u superjunaka kako bi pobedio smrtonosne sile. Četrnaestogodišnjem dečaku Biliju Betsonu je pružen taj dar. Njemu je zapravo drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi “pretvori“ u odraslog muškarca sa nadljudskim moćima koje mora da kontroliše i preusmeri za borbu protiv zla.

U ovogodišnjem nastavku, glavni junak dobija pojačanje u obliku njegovih braća i sestara koji se magično pretvaraju u junake kada izgovore čuvenu reč, istovremeno se boreći protiv ćerki Atlasovih.

Prikazivanje filma ‘Šazam! Gnev bogova’ u domaćim bioskopima počinje 18. marta, a već uveliko vlada veliko interesovanje s obzirom na to da je reč o nastavku filma iz 2019. godine. Sigurni smo da će opravdati vaša očekivanja, a pre odlaska na dozu dvosatnog uživanja možete se podsetiti i prvog dela.

Šta mislite, da li su nas kreatori ovog ostvarenja “počastili“ srećnim krajem?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap