Sanja Ilić & Balkanika | Kombank dvorana | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
20 godina

Sanja Ilić & Balkanika

OTKAZANO


Sve dok je njih tradicionalna muzika će živeti.


Ova prestupna godina je idealna za slavljenje jubileja. Pogotovo onih muzičkih kojima se i te kako radujemo. Jedan od takvih je proslava 20 godina uspešnog rada i to ne bilo koga nego prepoznatljivog muzičkog sastava Balkanika koji će na čelu sa maestralnim Sanjom Ilićem proslaviti ovu značajnu brojku velikim koncertom 6. oktobra u Kombank dvorani sa početkom od 20h.

Da li se sećate onog čuvenog nastupa Balkanike na Kalemegdanu kada je jedan od najlepših vokala – Ana Petrović otpevala nama omiljenu Plavu pticu? Publika svoje oduševljenje i njen magičan nastup i nakon toliko godina prepričava sa jednako lepom emocijom. Neki su, između ostalog, rekli da je ovo muzika iz nekog drugog, paralelnog univerzuma. I svi muzički komadi i ono što Sanja Ilić oboji svojim talentom važe za jedna od najlepših ostvarenja kod nas.

Lepotu naše kulturne baštine svojim neumoljivim radom i poštovanjem srpskog nasleđa održava upravo Sanja Ilić koji je dve decenije ranije albumom ‘Balkan 2000’ postavio visoku lestvicu po pitanju ovakve vrste muzike. Brojne pesme poput ‘Hilandar’, ‘Nova deca’, ‘Za kraj’ i ‘Simonida’ su samo neke od kultnih kompozicija ‘Sanja Ilić & Balkanika’ izvesti pred beogradskom publikom na svoj tradicionalan način. Kako je već uveliko najavljeno, biće održan pravi spektakl obogaćen energijom posetilaca kao i specifičnom atmosferom koju jedino Sanja može da napravi. Odavno je postao prepoznatljiv i van granica Srbije, pogotovo nakon održanog evrovizijskog takmičenja 2018. godine.

Cene ulaznica se razlikuju po zonama i zavise od toga da li želite da koncert ‘Sanja Ilić & Balkanika’ posmatrate i slušate iz loža, zona ili sebi želite da obezbedite takozvanu gold kartu. Njihove cene iznose 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara, a možete ih nabaviti na blagajni Kombank dvorane i posredstvom Tickets.rs servisa.

Kojoj pesmi iz repertoara Balkanike se najviše radujete? Podelite utiske sa nama posle odslušanog koncerta, jer verujemo da će ovaj muzički spektakl opravdati svačija očekivanja.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

  Prijavi se na newsletter

  2 komentara o “Sanja Ilić & Balkanika

  1. Poštovani,
   Kupila sam dve karte za koncert koji je bio zakazan za 20.mart.
   Novi termin koji ste odredili za održavanje koncerta mi nažalost ne odgovara.
   Molim vas za informaciju gde mogu da vratim kart a da mi se zauzvrat vrati novac.
   Hvala,
   Srdačan pozdrav
   Milanka Bizjak

  2. Poštovana,

   Potrebno je da se obratite organizatoru koncerta (Kombank dvorana) ili distributeru karata (Tickets.rs). Naša stranica samo promoviše kulturni sadržaj.

   Pozdrav

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap