Film: Rođeni lažov (2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Menteur

Rođeni lažov

Režija: Olivje Baru


Koliko zaista koštaju naše laži?


Smeh kao terapija je odavno uzela maha u svim segmentima, a uzimajući u obzir na koje sve načine poboljšava naše psiho-fizičko stanje, našao je prostor i u onim lepim, umetničkim trenucima. Evropska kinematografija po svim kriterijumima sadrži nešto posebno. Ovde stavljamo akcenat na francuske filmove koji ne prestaju da nas iz godine u godinu oduševljavaju. Filmom Rođeni lažov na neobičan način je prikazan humor koji može biti poučan.

Iako je na prvi pogled najavljivan kao komedija koja će vam kvalitetno upotpuniti slobodno vreme, ovo je ipak ostvarenje koje će vas navesti na pitanje kako zaista funkcionišu kompulzivni lažovi. Ukoliko biste detaljnije krstarili internetom, naišli biste, između ostalog, i podatak da ova grupa ljudi svesno laže, ali iz navike. Talentovani su da od svake priče naprave bajku poput Alisine iz Kerolove Zemlje čuda, ali istovremeno kada bivaju otkriveni prestaju da izmišljaju neverovatna scenarija.

Ovo se dešava i Žeromu, tridesetogodišnjem biznismenu iz Nice koji je navikao da je sve kreirano po njegovim pravilima. Toliko da sebi daje slobodu u kreiranju antologijskih priča. Međutim, u jednom momentu njegove laži postaju istinite, a stvarnost totalno drugačija i surovija nego što je očekivao. Tokom jednoiposatnog trajanja filma, uživaćete u izvanrednoj glumi Tareka Budalija, Artusa, Polin Kleman i ostalih, podjednako talentovanih protagonista. 

Sa prikazivanjem u domaćim bioskopima film ‘Rođeni lažov’ startuje od 13. oktobra. Već sada vlada veliko interesovanje, a na vama je da izaberete slobodan trenutak i omiljeno društvo sa kojim ćete uživati u ovom ostvarenju.

Da li ste razmišljali šta bi se desilo kada kada bi sve vaše laži postale istine? Javite nam se sa utiscima nakon ovog odgledanog filma, sigurni smo da ćete se zapitati o ovoj gore frazi.

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap