Rock Opera | MTS dvorana, 5. oktobar 2023. | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Rock Opera Specijal

Rock Opera


Događaj koji je postao dobra navika naše publike, a dobre navike ne bi trebalo menjati.


Na šta vas prvo asociraju Rock i Disco Opera? Svakako na nešto jedinstveno i nesvakidašnje kod nas, barem u muzičkom smislu. Rock Opera predstavlja fantastičnu manifestaciju koja je sinonim za dobar zvuk i odlično druženje. Specijalno izdanje povodom 5 godina postojanja, zakazano je za 5. oktobar u MTS dvorani sa početkom od 20 časova.

Sa nostalgičnom željom da stare rok hitove vrate na scenu i to u novom ruhu, organizatori su došli sa idejom da naprave domaću žurku i tako okupe neka od najvećih domaćih i stranih imena u svetu muzike. Štaviše, za ovaj događaj se prethodnih godina tražila karta viška, a i ove se očekuju sjajna iznenađenja. Naime, dirigent, aranžer i orkestrator Fedor Vrtačnik je spojio dve grupne veličine: novosadski Big Bend i orkestar Srpskog narodnog pozorišta i tako napravio repertoar najvećih hitova inostranih rok grupa.

“Klasični žanr operske muzike je napao gotovo sve aspekte popularne kulture. Posebno jedna bitna sfera popularne kulture koja je ostala relativno imuna na operski uticaj je rok muzika. Zato smo odlučili da malo eksperimentišemo i eksperiment je uspeo!“, Fedor Vrtačnik

S obzirom na to da sam koncert nije usmeren samo na ljubitelje operskog i rok zvuka, njegova popularnost ne jenjava upravo zbog činjenice da te večeri uživaju i poštovaoci klasične muzike. Prethodnih pet godina, poznata imena su dala svoj doprinos događajima pod nazivom ‘Rock Opera’. Među njima i Dejan Cukić, Nevena Božović, Zoran Šandorov, Danka Adamov, Nikola Mijić, Dragana Keller, Jelena Gavrilović i Renata Starović Petošević. Posebnu draž pružio je i Matia Zanata, prepoznatljivi tenor italijanske, tradicionalne muzike.

Cene ulaznica za koncert ‘Rock Opera’ se kreću u nekoliko kategorija i iznose 2200, 2900 i 3500 dinara. Možete ih nabaviti direktno putem sajta i na prodajnim mestima MTS dvorane ili Tickets servisa.

I, šta ste odlučili? Da li ćete to veče provesti kod kuće ili prisustvovati autentičnom muzičkom spektaklu?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap