Režim ljubavi - predstava | Atelje 212 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Tanja Šljivar

Režim ljubavi

Režija: Bojan Đorđev


Koliko različitih režima nam nudi ljubav?


Predstava Režim ljubavi je žanrovski određena kao komedija, ali se u njoj obrađuje izuzetno ozbiljna tema. Do kog nivoa je stigao odnos savremenih ljubavnih parova? Kako na saživot gledaju muškarci, a kako žene? Da li je moguće suzdržavati od svake vrste emotivne veze sa drugom osobom? To je deo pitanja na koje ovaj komad pokušava da pruži odgovor, kroz likove koji predstavljaju pojedinačne ekstremne primere.

Priče je koncetrisana oko pohotnog i poželjnog muškarca. Miša je uspešan, bogat i izuzetan u još mnogo aspekata što mu daje mogućnost da konstantno i lako menja svoje seksualne partnere. Jedna od njih je Hana, mlada, zgodna i lepa devojka sa stalnom željom da od njega napravi monogmanog muškarca. Dodatne primere i mogućnosti konzumiranja ljubavi prikazaće se kroz jedan bračni par i enigmatičnu devojku koja praktikuje celibat.

Komad ‘Režim ljubavi’ delo je Tanje Šljivar koju je Atelje 212 aganžovao u sklopu njihove repertoarske strategije negovanja savremenog dramskog teksta. Glavnog lika tumači Miloš Timotijević, a na atipičnoj sceni prate ga Sofija Juričan, Aleksandra Janković, Dejan Dedić/Željko Maksimović i Jelena Ilić. Reditelj predstave je Bojan Đorđev.

Atelje 212 je od aprila 2018. godine uvrstio ovu predstavu na svoj redovni repertoar. Cena ulaznice iznosi 1500 dinara, a možete ih obezbediti poručivanjem posredstvom zvaničnog sajta pozorišta.

Predstava ‘Režim ljubavi ‘je delo koje je, u digitalnom dobu u kojem živimo, potrebno svakom društvu. Instant komunikacija putem društvenih mreža i drugih aplikacija za upoznavanje u potpunosti je promenila uspostavljanje i očuvanje ljubavnih i sa njom povezanih odnosa. Takva pristupačnost je samo dodatno ogolila sve emocioanlne probleme koje imaju pripadnici oba pola.

Ljubavni aranžmani koji se provlače kroz radnju predstave će približiti gledaocu sve prednosti i nedostatke takvih odnosa. To je samo jedan od razloga da predstavu ‘Režim ljubavi’ uvrstite u vaš repertoar. Posetite Atelje 212 i podelite sa nama vaše utiske.

 

 
Režim ljubavi (atelje212.rs)
Režim ljubavi (atelje212.rs)
Režim ljubavi (atelje212.rs)
Režim ljubavi (atelje212.rs)
Režim ljubavi (atelje212.rs)
Režim ljubavi (atelje212.rs)

Na Repertoaru

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

15

april

Prepoučujemo

07

mart

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap