Realna priča | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Realna priča

Realna priča

Režija: Gordan Kičić


Ove jeseni očekuje nas rediteljski prvenac jednog od omiljenih domaćih glumaca.


Film Realna priča predstaviće nam Gordana Kičića u ulozi reditelja. Kao glumca ga već dobro znamo, jer je tokom prethodne dve decenije ostvario veliki broj zapaženih uloga. I na daskama koje život znače i pred kamerama. Sada ćemo saznati kako se snalazi kada stane iza njih.

‘Realna priča’ je osvrt na život glumca Veljka Radisavljevića koji, kao i svaki glumac koji jo[ nije postigao uspeh, čeka onu pravu ulogu. Paralelno sa čekanjem, on već igra veliku ulogu – ulogu oca male devojčice. Čekanje je ispunjeno nizom problematičnih situacija koje mu se neprestano dešavaju i uloga koje mu ne odgavaraju. Veljko tako dolazi u sukob sa svima oko sebe i stiče utisak da je ceo svet protiv njega. Od tolikog haosa ne vidi realne probleme u kojima se nalazi.

U filmu ‘Realna priča’, Gordan Kičić je pored rediteljske i u roli glavnog lika, a članove njegove porodice glume Nina Janković Dičić i Lana Lazović. Pored njih u filmu će se naći mnoštvo dragih domaćih glumaca, kao što su Nebojša Ilić, Svetozar Cvetković, Gorica Popović, Vojin Ćetković i Branimir Brstina.

Novi domaći film će na repertoar bioskopa stići 14. novembra. Posetite omiljeni bioskop i proverite da li će sat i po realne priče jednako da vas nasmeje kao neke od Kičićevih prethodnih uloga.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap