Rambo Amadeus - Koncert 24.12.2023. | MTS dvorana
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
Tribute samom sebi

Rambo Amadeus


Uvek je posebno zadovoljstvo slušati ovakvog autentičnog umetnika.


Neponovljivi Rambo Amadeus će još jednom kreirati muzički spektaktl za sve svoje obožavaoce. Kao što smo navikli, nastupiće krajem godine u MTS dvorani. Koncert sa nazivom ‘Tribute samom sebi’ je zakazan za 24. decembar.

Malobrojni su oni koji ga znaju kao Antonija Pušića, jer je zapravo svima prepoznatljiv kao Rambo Amadeus. Ovakav umetnik se neće uskoro ponoviti. Njegova apsolutna harizma, racionalnost i intelekt su definitivno za divljenje. Jedna anegdota se vezuje za njegovo obrazovanje i karijeru jer je upisao Prirodno-matematički fakultet u Beogradu, na smeru turizmologija. Ova profesionalna usmerenost i tadašnja lokacija su mu omogućavali da sa različitim amaterskim bendovima svira gde god je smatrao da će ga publika razumeti. Svoj debi je imao na Adi Ciganliji, odnosno Biciklijadi 1985. godine. Deklariše se kao poeta, muzičar i medijski manipulator.

Publici se bez pardona predstavlja kao Rambo Amadeus Svetski Kilo Car, a publika ga širom bivše Jugoslavije obožava. Za njega se vezuju pojmovi satire i humora, jer svojim tekstovima svesno opisuje aktuelna ponašanja ljudi i politička dešavanja. Svoj žanr opisuje kao mešavinu roka, džeza i hip-hopa, a u karijeri je snimio 16 studijskih albuma.

Beogradskoj publici će za kraj godine pripremiti spektakl, jer će njegov talenat i ekscentričnost te večeri biti u punom sjaju. ‘Vatrogasci’, ‘Alo, Požega’, Rano za početak, prekasno za kraj, ‘9 depresivaca’ su samo neki od hitova koje će svirati za poštovaoce njegovog dela i lika.

Cene ulaznica za ovaj koncert se kreću u nekoliko kategorija, u zavisnosti od zone koju izaberete, i iznose 2000, 2700, 3400 i 4000 dinara. Pored standardnih ulaznica, možete pazariti i one za ložu, a više informacija možete dobiti klikom na baner ispod teksta.

I, da li ste rezervisali kartu za autora i pevača za kojeg vredi izdvojiti vreme i energiju? Verujemo da je provod sa njim zagarantovan.

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

  Prijavi se na newsletter

  1 Komentar o “Rambo Amadeus

  1. Rambo Care ,
   Vidimo se u Areni ! 1992 u Igalu u „Galebu“ si meni i kumu platio piće , dugujem ti ali „nedaš se“ ! Treba mi dva’es grama talenta tvoga !!!

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap