Rambo Amadeus - Koncert | Kombank dvorana
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
Rambo Amadeus & Five winnetous

Rambo Amadeus


Uvek je posebno zadovoljstvo slušati ovakvog autentičnog umetnika.


Već duže vreme čekamo informaciju o tome da će jedan, jedini i neponovljivi Rambo Amadeus održati veliki muzički spektakl za sve svoje obožavaoce. Ovoga puta nastupiće u pratnji sastava Five winnetous. I nekako je slučajno došlo do toga da će Rambo Amadeus održati veliki koncert 26. decembra u Kombank dvorani, tačno dve godine posle njegovog prethodnog nastupa u istoj sali.

Malobrojni su oni koji ga znaju kao Antonija Pušića, jer je zapravo svima prepoznatljiv kao Rambo Amadeus. Ovakav umetnik se neće uskoro ponoviti. Njegova apsolutna harizma, racionalnost i intelekt su definitivno za divljenje. Jedna anegdota se vezuje za njegovo obrazovanje i karijeru jer je upisao Prirodno-matematički fakultet u Beogradu, na smeru turizmologija. Ova profesionalna usmerenost i tadašnja lokacija su mu omogućavali da sa različitim amaterskim bendovima svira gde god je smatrao da će ga publika razumeti. Svoj debi je imao na Adi Ciganliji, odnosno Biciklijadi 1985. godine. Deklariše se kao poeta, muzičar i medijski manipulator.

Publici se bez pardona predstavlja kao Rambo Amadeus Svetski Kilo Car, a publika ga širom bivše Jugoslavije obožava. Za njega se vezuju pojmovi satire i humora, jer svojim tekstovima svesno opisuje aktuelna ponašanja ljudi i politička dešavanja. Svoj žanr opisuje kao mešavinu roka, džeza i hip-hopa, a u karijeri je snimio 16 studijskih albuma.

Beogradskoj publici će upravo krajem poslednjeg meseca u ovoj godini pripremiti spektakl, jer će njegov talenat i ekscentričnost te večeri biti u punom sjaju. ‘Vatrogasci’, ‘Alo, Požega’, Rano za početak, prekasno za kraj, ‘9 depresivaca’ su samo neki od hitova koje će svirati za poštovaoce njegovog dela i lika.

Cene ulaznica za ovaj koncert se kreću u nekoliko kategorija, u zavisnosti od zone koju izaberete. Možete ih nabaviti na blagajni Kombank dvorane, prodajnim mestima Tickets servisa. Nastup će moći da se prati i onlajn putem platforme entrio.si.

I, da li ste rezervisali kartu za autora i pevača za kojeg vredi izdvojiti vreme i energiju? Verujemo da je provod sa njim zagarantovan.

Prepoučujemo

04

novembar

Prepoučujemo

09

oktobar

Prepoučujemo

04

decembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap