Rambo Amadeus - Koncert 24.9.2022. | Botanička bašta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Rambo Amadeus & Five winnetous

Rambo Amadeus


Uvek je posebno zadovoljstvo slušati ovakvog autentičnog umetnika.


Neponovljivi Rambo Amadeus će kreirati muzički vremeplov za sve svoje obožavaoce. Kao što smo navikli, nastupiće u pratnji sastava Five winnetous. Koncert je zakazan za 24. septembar u Botaničkoj bašti.

Malobrojni su oni koji ga znaju kao Antonija Pušića, jer je zapravo svima prepoznatljiv kao Rambo Amadeus. Ovakav umetnik se neće uskoro ponoviti. Njegova apsolutna harizma, racionalnost i intelekt su definitivno za divljenje. Jedna anegdota se vezuje za njegovo obrazovanje i karijeru jer je upisao Prirodno-matematički fakultet u Beogradu, na smeru turizmologija. Ova profesionalna usmerenost i tadašnja lokacija su mu omogućavali da sa različitim amaterskim bendovima svira gde god je smatrao da će ga publika razumeti. Svoj debi je imao na Adi Ciganliji, odnosno Biciklijadi 1985. godine. Deklariše se kao poeta, muzičar i medijski manipulator.

Publici se bez pardona predstavlja kao Rambo Amadeus Svetski Kilo Car, a publika ga širom bivše Jugoslavije obožava. Za njega se vezuju pojmovi satire i humora, jer svojim tekstovima svesno opisuje aktuelna ponašanja ljudi i politička dešavanja. Svoj žanr opisuje kao mešavinu roka, džeza i hip-hopa, a u karijeri je snimio 16 studijskih albuma.

Beogradskoj publici će sa početkom jeseni pripremiti spektakl, jer će njegov talenat i ekscentričnost te večeri biti u punom sjaju. ‘Vatrogasci’, ‘Alo, Požega’, Rano za početak, prekasno za kraj, ‘9 depresivaca’ su samo neki od hitova koje će svirati za poštovaoce njegovog dela i lika.

Cene ulaznica za ovaj koncert se kreću u nekoliko kategorija, u zavisnosti od zone koju izaberete, i iznose 1500, 3000, 8000 i 18000 dinara. Možete ih nabaviti na prodajnim mestima Tickets servisa ili na njihovom sajtu (više informacija možete dobiti klikom na baner ispod teksta).

I, da li ste rezervisali kartu za autora i pevača za kojeg vredi izdvojiti vreme i energiju? Verujemo da je provod sa njim zagarantovan.

Prepoučujemo

14

jun

Prepoučujemo

15

oktobar

Prepoučujemo

20

oktobar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap