Koncert | Queen Symphony Sensation | MTS dvorana 2024
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Tribute

Queen Symphony Sensation


Koncert za koji ne postoji premišljanje kada je u pitanju njegov sadržaj.


Početak godine je period kada se dešavaju one tradicionalne stvari, ali i nove u kojima bismo makar na trenutak želeli da učestvujemo. Zboga toga, sa ponosom vam predstavljamo velike koncerte „tribute“ grupe pod nazivom Queen Symphony Sensation koji će se održati 20. i 21. februara u Velikoj Sali mts Dvorane. Dakle, šta čekate?

Nismo sigurni da li uopšte postoji osoba koja nije ljubitelj lika i dela velikog Fredija Merkjurija. Čak iako niste upoznati sa njegovim burnim životom, prožetim samo najboljim stihovima i vibracijama, onda vam toplo preporučujemo ovaj koncertni spektakl kao kombinaciju čistog rokenrola, simfonijskog orkestra i hora. Dovoljno zainteresovani?

Samo ćemo reći da ćete uživati u nastupu ‘Queen Sensation’ benda koji oponaša grupu ‘Queen’, i to od 2017. godine. Do sada, uspeli su da napune gotovo sve evropske koncertne dvorane, a postali su među omiljenima na teritoriji Kine, Rusije i severne Amerike. Orkestar broji preko 30 članova, odnosno veličanstvenu grupu gudača, limenih i drvenih duvača, dok će ih harmonično, u svakoj noti pratiti dvanaesteročlani hor talentovaih pevača. Spremni da ugode ukusima svih posetioca, omogućiće interpretaciju gotovo svih numera tokom beogradskog koncerta. 

‘Show Must Go On’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Under Pressure’, ‘I Want to Break Free’, ‘A Kind of Magic’ su samo neki od hitova koje ćete uživo čuti od onih koji Fredijevu emociju mogu približno da prenesu na način na koji je to moguće. 

Već sada možete ugrabiti svoje ulaznice za koncert ‘Queen Symphony Sensation’ po cenama od 2200, 2900 i 3500 dinara, a one su namenjene za nekoliko zona, u zavisnosti od toga koja ima najbolji pogled sa samu binu. 

Čak iako niste zapamtili celokupan repertoar ovog antologijskog benda, budite uvereni da ćete ga se prisetiti čim budete čuli prve akorde nekih legendarnih numera. Mi sa nestrpljenjem iščekujemo ovaj spektakl, a vi?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap