Prevarantkinje sa Vol Strita | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Hustlers

Prevarantkinje sa Vol Strita

Režija i scenario: Lorin Skafarija


Kada se spoje dve svetske muzičke zvezde dobije se film vredan pažnje.


Kako se bliži kraj godine, tako se u domaćim i svetskim bioskopima pojavljuju ostvarenja koja su se zbog svoje kvalitetne priče našla na listi najgledanijih filmova ikada. Ova, 2019. godina je puna iznenađenja, jer smo do sada imali ekranizaciju nekih od najboljih animiranih klasika, pa sve do priča u kojima su svoj doprinos dale brojne, svetske zvezde. Ovo je jedan od takvih filmova. Bioskopska platna već uveliko na američkom kontinentu obeležava akcija pod imenom Prevarantkinje sa Vol Strita (Hustlers).

Već jedan poduži period nismo viđali Dženifer Lopez (Jenifer Lopez) na filmu. Pored serije ‘Nijanse plave’ (Shades of Blue) u kojoj je nosila ulogu tajanstvene detektivke, ova zanosna Amerikanka se u potpunosti posvetila svojoj muzičkoj karijeri. Svakako su joj zvezde bile naklonjene od rođenja, pa u čemu god da se oprobala, svaki projekat je doživeo uspeh na svoj način. Ovaj film pretenduje na ostvarivanje uspeha, pogotovo kod onih gledalaca koji cene akcione filmove sa ženama u glavnim ulogama. Pored Džej Lo, režiserka Lorin Skafarija je okupila i sjajnu Kardi B (Cardi B), kao i Konstans Vu (Constance Wu) i Džuliju Stajls (Julia Stiles). I čini se da ovo nije tek obična priča, prvenstveno iz razloga što je propraćena na osnovu istinitih događaja iz 2012. godine.

Naime, malo je poznato da je popularna Kardi B pre svoje rep karijere bila striptizeta. Danas je želela da ispriča kakva se zaista priča krije iza kuloara noćnog života. U sinergiji sa Lopezovom koja i u 50. godini života ostavlja bez daha, snimila je osvetničku sagu usmerenu ka elokventnim, porodičnim muškarcima sa Vol Strita koji uveče sav svoj moral ostavljaju kod kuće i okreću se striptiz sferi. Osveta dobija svoje pravo lice kada ove plesačiice udruže snage i krenu u napad.

Bioskopski repertoar u našoj zemlji biće bogatiji za film ‘Prevarantkinje sa Vol Strita’ od 12. septembra. Verujemo da je čudesna Džej Lo samo jedan od razloga zašto bi ovaj film trebalo da se nađe u sklopu vašeg opuštenog vikenda. Dobra priča i još bolji zaplet su odlična razbribriga od svakodnevne rutine. Javite nam utiske!

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap