Predstava 64 | Atelje 212 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Tena Štivičić

64

Režija: Alisa Stojanović


U ovoj drami bračni odnosi su u potpunosti ogoljeni.


Ljudski odnosi su uvek bili večita inspiracija za kreiranje različitih formi umetničkih dela. Na nama gledaocima je da ocenimo u kojoj meri smo se poistovetili sa pričom, junacima i njihovim odnosom prema životu. Baš zbog ove sveobuhvatne tematike, Atelje 212 već nekoliko godina unazad nudi komad koja intrigira sve gledaoce koji je pogledaju. U pitanju je predstava 64, drama Tene Štivičić, a u režiji Alise Stojanović. 

Osetljiva tema koja naročito pogađa našu zemlju jeste vantelesna oplodnja. Zbog brojnih aspekata koju pokriva, a i nedoumica koje sa sobom nosi, bilo je izuzetno izazovno ovu tematiku prikazati kroz jedno dramsko delo. Ali, nakon odgledane predstave ’64’, zapravo dobijate šarenolik dijapazon tema, a humor i smeh su nešto što će ostati upamćeno.

Glumačku postavu koju čine Hana Selimović, Miloš Timotijević, Jelena Đokić, Branislav Zeremski, Vladica Milosavljević, Ivan Jevtović, Vladislav Mihailović i Denis Murić će vam zagarantovano pružiti kvalitetno potrošeno vreme. Scena je gotovo prazna, bez ikakvih dodatnih rekvizita, jer su u centru dešavanja muž i žena, savršeno prikazujući skup haotičnih emocija kroz koji je svako bračni par u nekom periodu prošao.

Predstava ’64’ takođe obrađuje sve one faze kroz koje prolaze oba pola, ustaljena osuđivanja i očekivanja koja okolina i društvo imaju od nas. Roditeljstvo, starost, nova mladost i penzija su samo neke od uvek aktuelnih tema koje izabrani umetnici prikazuju na sceni Mira Trailović. Takođe, postavlja se pitanje pod kojim sve teretima posustaje jedan savremen bračni par pokušavajući da održi harmoniju i međusobno poštovanje, a istovremeno ne ugrožavajući slobodu onog drugog. Dodajte tu i standardne nesigurnosti, propraćene smešnim, dirljivim, tužnim i inspirativnim situacijama.

Iako se karte rasprodaju u kratkom vremenskom periodu, uvek je određen kontigent dostupan preko zvaničnog sajta pozorišta. Dovoljno je samo da odaberete željena sedišta po ceni od 1000 ili 1500 dinara i tako sebi obezbedite sjajnu zabavu.

 
64 (atelje212.rs)
64 (atelje212.rs)
64 (atelje212.rs)
64 (atelje212.rs)
64 (atelje212.rs)
64 (atelje212.rs)

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap