Pred svitanje - predstava | Atelje 212 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Filip Grujić

Pred svitanje

Režija: Anđelka Nikolić


Komad čija se izvedba toplo preporučuje.


Složićemo se u jednom: pozorište je neobičan fenomen koji vas u trenutku katapultira u tajanstveni i neki novi svet, zar ne? Šta je to zapravo magija ili kretanje u vremenu i prostoru koje se stvara upravo na ovim nama omiljenim daskama? Pozorište će uvek biti sinonim za neverovatan komad kako za glumačke protagoniste, koreografe, scenografe, muzičku pratnju, a najviše za publiku.

Živeći i preživljavajući stotinu uloga, kao i ogroman broj emocionalnih iskustava, sve se prenosi vernim gledaocima koji putuju u neke neistražene dimenzije. Šta za vas predstavlja pozorište? Ukoliko želite da neku priču doživite ipak malo drugačije, od srca vam preporučujemo predstavu Pred svitanje, koje se od 2020. godine igra na sceni autentičnog Ateljea 212.

Ovaj komad je po svim elementima savremeno dramsko delo, kreirano tako da u svakom momentu sebi postavljate pitanje da li ste mogli nešto drugačije da uradite da ste na mestu protagoniste. Ovde glumci nemaju svoja imena, već jednu zajednicu čine Majka, Brat, Žena, Muškarac i Ona.

Filip Grujić je delom ‘Pred svitanje’ dokazao svoje maestralno umeće da kroz niz različitih slika napravi jednu autentičnu sagu. Ana Mandić, Uroš Jakovljević, Dejan Dedić, Draga Ćirić Živanović i Jovana Gavrilović su zablistali i dali svoj pečat. Toliko ćete uživati i podsetiti se zbog čega je pozorište naša luka spasa onda kada je bura svuda oko nas.

Karte po ceni od 700 i 1000 dinara možete već sada u nekoliko klikova nabaviti na zvaničnom sajtu teatra i izabrati željeno mesto. Takođe, ukoliko vam je lakše, uvek možete prošetati do Svetogorske 21 i kupiti ulaznice. Uz to, Atelje 212 već godinama unazad pruža brojne pogodnosti svojim ljubiteljima s ciljem da uživanje u ovoj umetnosti postane omiljena svakodnevica, a ne luksuz.

Biti prisutan u datom trenutku je nešto što je svima potrebno. Međutim, izgubiti se ponekad u savršenoj emociji je takođe preporučljivo. A takvo iskustvo će nam uvek pružiti predstava ‘Pred svitanje’.

 
Pred svitanje (atelje212.rs)
Pred svitanje (atelje212.rs)
Pred svitanje (atelje212.rs)
Pred svitanje (atelje212.rs)
Pred svitanje (atelje212.rs)
Pred svitanje (atelje212.rs)
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap