Ponoćno sunce - Stefeni Majer | Knjiga | Sumrak Saga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Stefeni Majer

Ponoćno sunce


Da li smo dobili novu Belinu i Edvardovu priču?


Da li svoju čitalačku rutinu ponekada obogatite malo drugačijim žanrom i naslovima? I koliko često odstupate od svoje svakodnevice? Kada se prvi put u čitalačkom svetu pojavila ‘Sumrak saga’, tadašnje tinejdžerske generacije su ostale oduševljene pomalo neobičnom ljubavnom pričom između Edvarda i Izabele. Nakon 15 godina, isti fanovi su se oduševili najnovijom knjigom Stefeni Majer pod nazivom Ponoćno sunce.

Sumrak saga je zapravo mnoge klince tada uvela u čitanje „paranormal fantastike“. Štaviše, smatraju je idealnom za tinejdžerski period zbog sjajnih lekcija o vernosti, prijateljstvu i požrtvovanosti. Podsećanja radi, ovaj serijal sadrži četiri knjige: Sumrak, Mlad mesec, Pomračenje i Praskozorje. Zabranjena ljubav je jedan od omiljenih motiva u svim žanrovima. Međutim, ljubav između čoveka i vampira je i te kako neobična. Pridodajte njoj i vukodlake, pa ćete dobiti radnju vrednu ponovnog čitanja. 

„Ova knjiga posvećena je svim čitaocima koji su tako divan deo mog života poslednjih petnaest godina. Kada smo se prvi put sreli, mnogi od vas bili su tinejdžeri blistavih, prelepih očiju, punih snova o budućnosti. Nadam se da ste u godinama koje su otad protekle ispunili svoje snove i da je njihovo ostvarenje bilo čak i bolje nego ste se nadali.“ – Stefeni Mejer

 

U knjizi ‘Ponoćno sunce’, saznajemo o čitavoj priči iz Edvardove perspektive koja je romantična, zanimljiva i poprilično intuitivna. Za njega je prvi susret sa Belom bio najlepši, ali i najstrašniji događaj u životu koji je pokrenuo lanac drugih dešavanja. Besmrtna ljubav kao takva je ipak postojala, ali doći do nje je izazov vredan svakog truda, u ovom slučaju – Edvardovog. 

Već sada možete upotpuniti svoju Sumrak sagu i ovim najnovijim primerkom u svim Vulkanovim knjižarama širom Srbije po ceni od 1499 dinara, a onlajn kupovinom nastranicama knjižare i izdavača (baneri ispod teksta) ostvarićete i značajan popust. 

Podsetite se još jednom zašto je ova priča bila proglašena jednom od najneobičnijih književnih ljubavnih priča svih vremena.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap