Pokemon detektiv Pikaču | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Pokémon Detective Pikachu

Pokemon detektiv Pikaču

Režija: Rob Leterman


U slučaju da volite šašave filmove ili vam je Pikaču omiljeni crtani lik, ovo je pravi film za vas!


Ako ste mislili da je Pokemon groznica gotova, grdno ste se prevarili jer nam iz ‘Warner bros’ kuhinje dolazi još jedna najezda Pokemona u vidu fima ‘Pokemon detektiv Pikaču’.

Pika pika? Ne razumete naravno, ali ne morate da brinete jer će vam glavni junak, 21-godišnji Tim Gudmen, prevesti sve pošto je on jedini koji razume simpatičnog detektiva Pikačua. Sada se verovatno i dalje pitate – zašto detektiv? Pikaču je bio glavni asistent detektivu Hariju Gudmenu, Timovom ocu sve dok Hari nije nestao, a on se probudio sa potpunim gubitkom sećanja. Jedini trag koji je imao nalzio se u kapi, a on ga je odveo do mladog Tima. Tako će krenuti potraga za detektivom Harijem koji je navodno nestao, tokom koje će doći do neverovatnih otkrića.

U glavnoj ulozi se našao Džastis Smit (Justice Smit), dok je dobro poznati Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds), koji će reći „pika pika“ na svim jezicima sveta, pozajmio glas blesavom Pokemonu.

Uzbudljivu avanturu koja će vam pomeriti granice mašte i uvesti vas u fascinantni svet pokemona, u domaćim bioskopima možete pogledati od 16 maja. Iskoristite priliku da proverite koliko je detinjastog ostalo u vama i pogledajte film ‘Pokemon detektiv Pikaču’.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap