Pazi šta želiš | Teatar na Brdu | Repertoar predstava
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Norman Foster

Pazi šta želiš

Režija: Jana Maričić


Obožavana komedija na moderan način.


Dobre i kvalitetne komedije su uvek na ceni. I to je, između ostalog, čar umetnosti. Pogotovo ako pričamo o daskama koje život znače. Predstave daju dodatan užitak kada nam je potreban predah od ponekad naporne svakodnevice, a atraktivnim pričama treba pružiti priliku. Pozorište Teatar na Brdu nudi jedan takav komad – Pazi šta želiš.

Glavne uloge tumače mladi i talentovani Aleksandra Tomić, Aleksandar Radojičić i Radovan Vujović. Svo troje predstavljaju sebe i svog lika na specifičan i originalan način. Svo troje se suočavaju sa dilemama, izazovnom svakodnevicom i momentima u kojima treba prelomiti – stati na stranu srca ili razuma. Komad ‘Pazi šta želiš’ pisan je po motivima komedije ‘Lista za ljubav’, Normana Fostera. Zanimljiva činjenica je i ta da se naš slavni glumac, Andrija Milošević prvi put našao u ulozi producenta, dok režiju potpisuje Jana Maričić.

On je mamin sin, neuspešan u svakom polju života, pomalo depresivan, lenj i nezainteresovan za dešavanja oko sebe. Njegov drug je sušta suprotnost: popularan, atraktivan, spreman za akciju i provodadžisanje, te odlučuje da aktivira svog prijatelja i probudi ga iz letargije. Zajedno će krenuti u jedan zanimljiv pohod, a tiče se osobina njihovih savršenih žena. Probaće da naprave spisak onoga što bi trebalo svaka pripadnica lepšeg pola da ima kako bi privukla pažnju jednog prosečnog mužjaka.

Igra bez prestanka se pretvara u niz komičnih situacija u kojima i publika uči iz grešaka protagonista, a istovremeno daje podršku za bilo kakvu akciju koja će povezati dvoje zaljubljenih ljudi. Aleksandra Tomić je na sjajan način iznela svoju ulogu neuhvatljive i privlačne devojke, koja se trudi da pronađe svoj delić neba među tmurnim oblacima.

Cene ulaznica za predstavu ‘Pazi šta želiš’ iznose 1000, 1200 i 1500 dinara. Možete ih kupiti direktno na blagajni pozorišta Teatar na Brdu u periodu od ponedeljka do subote od 16h do 20h. Takođe, karte su vam dostupne i na njihovom zvaničnom sajtu.

Verujemo da će vas ovaj trio od srca nasmejati, pogotovo zbog njihovog prirodnog talenta za dobru zabavu.

 
Pazi šta želiš (teatarnabrdu.rs)
Pazi šta želiš (teatarnabrdu.rs)
Pazi šta želiš (teatarnabrdu.rs)
Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap