Parni Valjak | MTS dvorana 2024 | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
2024

Parni Valjak


“Moje zastave uvijek su iste boje, nad njima ljubav caruje.“


Nekim koncertima se istinski radujemo, pogotovo ako ih čekamo dugo. Verujemo da je srpska publika dugo priželjkivala ovakav koncert, vođen nostalgijom i dobrim emocijama. Parni valjak je definitivno sjajan razlog da se podsetite zašto kvalitetna muzika nikada neće nestati. Osnovan 11. novembra 1975. godine, bend posle skoro pola veka karijere postavlja standarde po pitanju vrhunske muzike. Ljubav prema istoj ih je dovela do pijedestala uvaženih umetnika koji predstavljaju uzor mnogim mladim pevačima i bendovima.

Novi beogradski koncert održaće 9. novembra sa početkom od 20 časova u MTS dvorani i to u novoj postavi. Nakon odlaska legendarnog Akija Rahimovskog, mesto pevača preuzeo je mladi Igor Drvenkar. Ono što je karakteristično za Parni Valjak jeste činjenica da su tokom svoje bogate karijere održali stotine koncerata širom bivše Jugoslavije, a svoje rok usmerenje su upravo pronašli u istoimenoj, rok generaciji koja je takve pesme svesrdno prihvatila.

Parni valjak će pred beogradskom publikom izvesti neke od najvećih hitova: ‘Dođi’, ‘Zastave’, ‘Jesen u meni’, ‘Sve još miriše na nju’, ‘Godine prolaze’, ‘Za malo nježnosti’ i mnoge druge. Čuće se i neke nove numere, sa albuma koji je trenutno u pripremi. Uoči nastupa u nekadašnjem Domu sindikata, članovi benda poručuju „da se raduju ponovnom susretu sa Beograđanima, ali i akustici i intimnoj atmosferi koju nudi jedinstveni prostor mts Dvorane.“

Ulaznice su dostupne na blagajni i zvaničnom sajtu MTS dvorane. Cene karata iznose 3900, 4900, 5900 i 6500 dinara.

Novembarski koncert biće prava poslastica za sve ljubitelje ‘eks-ju’ roka, uvereni smo da ih Parni Valjak neće razočarati. Da li ćete doći i prisetiti se noći čarobne i buđenja u postelji punoj šećera?

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap