Parni Valjak | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Runda 44

Parni Valjak


“Moje zastave uvijek su iste boje, nad njima ljubav caruje.“


Nekim koncertima se istinski radujemo, pogotovo ako ih čekamo dugo. Verujemo da je srpska publika dugo priželjkivala nezaboravan koncert, vođen jugonostalgijom i dobrim emocijama. Parni valjak je definitivno sjajan razlog da se podsetite zašto kvalitetna muzika nikada neće nestati. Osnovan 11. novembra 1975. godine, bend posle više od četrdeset godina karijere postavlja standarde po pitanju vrhunske muzike. Ljubav prema istoj ih je dovela do pijedestala uvaženih umetnika koji predstavljaju uzor mnogim mladim pevačima i bendovima.

Veliki beogradski koncert održaće 9. novembra sa početkom od 20.30h u Štark areni i to u sklopu jedinstvene, simbolične turneje ‘Runda 44’. Ono što je karakteristično za Parni Valjak jeste činjenica da su tokom svoje bogate karijere održali stotine koncerata širom bivše Jugoslavije, a svoje rok usmerenje su upravo pronašli u istoimenoj, rok generaciji koja je takve pesme svesrdno prihvatila.

Pevač Aki Rahimovski zajedno će sa svojim bendom pred beogradskom publikom izvesti neke od najvećih hitova: ‘Dođi’, ‘Zastave’, ‘Jesen u meni’, ‘Sve još miriše na nju’, ‘Za malo nježnosti’ i mnoge druge. Aki je jednom prilikom povodom svakog koncerta koji je sa svojim kolegama održao u srpskoj prestonici izjavio:
U Beogradu se zaista osećam kao kod kuće. Ima gradova i gradova, i nama je svaki grad važan. A Beograd ima dušu, i tu je svakako presudna ta ljudska strana, koja nikad ne sme da se izgubi. Bez obzira na to što ste neka zvezda, vi živite od naroda. Tokom života upoznali smo mnogo ljudi, a mnoga poznanstva su se pretvorila u prijateljstva.“

Novembarski koncert biće prava poslastica za sve ljubitelje ‘eks-ju’ roka, uvereni smo da ih Parni Valjak neće razočarati. Da li ćete doći i prisetiti se noći čarobne i buđenja u postelji punoj šećera?

 

Dodatne informacije o ulaznicama za koncert pronađite klikom na baner ispod.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap