Orthodox Celts | Dom omladine 2024 | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
St. Patrick's Day

Orthodox Celts


Više od 30 godina duga tradicija se nastavlja. Jedinstveni i nezaboravni – grupa Orthodox Celts.


Oni su neobični i uvek vredni pažnje. Dom omladine Beograda takve umetnike vazda vrednuje, a publiku privlače kvalitetnim događajima. Irski praznik, Dan Svetog Patrika,  kao i svake godine obeležiće koncert grupe Orthodox Celts, koja će svojoj vernoj publici, 17. marta pružiti nezaboravan performans.

Ovo će biti još jedan u dugačkom nizu martovskih koncerata, čime se nastavlja najduža muzička tradicija zapamćena u srpskom rokenrolu – Orthodox Celts su jedina grupa koja isti dan, svake godine održava koncerte.

Nezamenljiv akter ovog benda i jedan od kreatora srpske rok scene, Aca Seltik je povodom ovog koncerta izjavio:
“Postoje datumi koji su pojedincima svakako značajniji od drugih, ali ustanoviti tradiciju koja je vezana za odgovarajući datum, do tada potpuno običan, praktično ni iz čega, i podići je na nivo od značaja za hiljade ljudi je, možda, naš najveći uspeh za svih ovih tridesetak godina koliko Kelti postoje i rade. Dakle, ta tradicija, najduža u srpskom i jugoslovenskom rokenrolu, je nešto čemu se uvek okrećemo sa posebnim ushićenjem i radošću, pa će tako da bude i 2024. godine, 32. put zaredom. Pogotovo što ćemo malo da se vratimo i korenima jer je 30. godišnjica izlaska našeg albuma prvenca, što smo zagledani u najskoriju budućnost kada ćemo tu koncertnu atmosferu konačno uobličiti na vinilnom nosaču zvuka, i što imamo i (ne)malo iznenađenje za sve naše fanove uoči same Saint Patrick’s Day turneje”

Orthodox Celts su osnovani davne 1992. godine, a prepoznatljivi su po sjanom zvuku i izvođenju tradicionalne irske muzike kombinovane sa rok elementima. Za njih se vezuje tradicija, ali i autentičnost zbog toga što su jedinstveni u tome što rade na tlu Balkana, a i šire.

Ako želite da posetite Dom omaldine i salu Amerikana na ovaj poseban dan, cena ulaznice je 1800 dinara. Možete je nabaviti posredstvom eFinity servisa, a klikom na baner ispod teksta možete ih poručiti onlajn.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap