Orthodox Celts | Kombank Dvorana 2021 | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Saint Patrick's Day

Orthodox Celts

ODLOŽENO


Ne možete ih ignorisati, a morate ceniti. Jedinstveni i nezaboravni – grupa Orthodox Celts.


Oni su neobični i uvek vredni pažnje. Kombank dvorana takve umetnike vazda vrednuje, a publiku afirmiše kvalitetnim događajima. Irski praznik, Dan Svetog Patrika, obeležiće i koncert grupe Orthodox Celts, koja će svojoj vernoj publici, 17. marta pružiti nezaboravan performans. Ovo će biti njihov čak 28. samostalni koncert u Beogradu, čime se nastavlja najduža muzička tradicija zapamćena u srpskom rokenrolu – Orthodox Celts su jedina grupa koja isti dan, svake godine održava koncerte.

Usled svima znanih razloga, grupa Orthodox Celts je bila primorana da prošlogodišnji tradicionalni beogradski nastup preskoči.

Nezamenljiv akter ovog benda i jedan od kreatora srpske rok scene, Aca Seltik je povodom ovog koncerta izjavio:
„Nije bilo lako videti da ono što predstavlja samu srž našeg benda, dakle, proslava našeg praznika i rođendana, mora da bude odložena za neke bolje dane. Nadamo se da su ti bolji dani sada tu pred nama i da nikada više nećemo biti u prilici da 17. marta nismo na bini. Koliko smo se uželeli svih vas i sviranja uživo ne može da se iskaže rečima. Jedva čekamo da sa vama podelimo tu energiju i sreću uživo!““

Orthodox Celts su osnovani davne 1992. godine, a prepoznatljivi su po sjanom zvuku i izvođenju tradicionalne irske muzike kombinovane sa rok elementima. Za njih se vezuje tradicija, ali i autentičnost zbog toga što su jedinstveni u tome što rade na tlu Balkana, a i šire. Ako želite da posetite Kombank dvoranu na ovaj poseban dan, cene ulaznica su 1500, 1800 i 2200 dinara.

 

Prepoučujemo

04

novembar

Prepoučujemo

09

oktobar

Prepoučujemo

04

decembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap