Ortaci na točkovima | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Stuber

Ortaci na točkovima

Režija: Majkl Douz


Ovog leta možete sebi priuštiti najuzbudljiviju filmsku vožnju u životu!


Film Ortaci na točkovima prati dva potpuno različita lika sa različitim zadacima, slučajno spojenih u jednu zajedničku vožnju. Dešavanja koja su nastala u toj situaciji svrstavaju ovaj film u akcionu komediju.

Veliki i opaki policajac je za petama brutalnom ubici, ali da bi došao do njega igrom slučaja se našao u vožnji Uberom. U njemu ga je dočekao nesigurni i uplašeni momak, kome je najveća briga da zadrži visoku ocenu Uber vozača. Od prvog trenutka javiće se poteškoće u saradnji, a kada vozač bude primoran da dođe u dodir sa lošim momcima i dovede sebe u opasnost moraće da zaboravi na svojih pet zvezdica.

Glavne uloge u filmu ‘Ortaci na točkovima’ tumače bivša zvezda tzv. „Američkog rvanja“ Dejv Bautista (Dave Bautista) i Kumail Nandžijani (Kumail Nanjiani). Između ostalih, društvo im pravi i Oskarom nagrađena glumica Mira Sorvino.

Koliko zanimljivih situacija se dešava kada se policijski zadaci obavljaju uz pomoć Uber vozača možete pogledati u domaćim bioskopima od 11. jula. Ako želite da provedete veče uz ne pretarano ozbiljne teme, ‘Ortaci na točkovima’ vam stoje na bioskopskom repertoaru. Verujemo da se u sat i po koliko film traje, našlo dosta scena koje će vas dobro zabaviti.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap