Optužena | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Acusada

Optužena

Režija: Gonzalo Tabal | Scenario: Ulises Pora, Gonzalo Tabal


Devojka je brutalno ubijena, dve godine kasnije jedina optužena je njena najbolja prijateljica!


Optužena (Acusada) je film argentinske nezavisne produkcije, koji posle prikazivanja i nominacija na velikim filmskim festivalima stiže u domaće bioskope. Centralna figura je mlada i bogata studentkinja Dolores kojoj se sudi za ubistvo njene najbolje drugarice. Prepreka joj nije samo sud, već mediji i čitava javnost koji su zainteresovani za slučaj usled intigrantih činjenica o ubistvu. Dok je javnost podeljena oko toga da li je ona zaista počinitelj ubitsva, u spremanju odbrane sa velikom posvećenošću joj pomažu i članovi njene porodice, ali čak i kod njih nije u potpunosti oslobođena sumnji u njenu nevinost.

Ulogu Dolores tumači argentinska muzičarka, glumica i model Lali Espozito (Mariana „Lali“ Espósito). Sjajnom glumom pridobila je veliki broj pozitivnih kiritka. ‘Optužena’ je ispunjena elementima drame i trilera zbog čega verujemo da će pažnja gledaoca biti u potpunosti zadržana tokom celog filma. Pogledajte da li će Dolores uspeti da izdrži ogroman pritisak uzrokovan dokazima i sumnjama protiv nje, da li će otkriti pravu verziju priče i da li je ona zaisita nedužno optužena!

Argentinski filmovi sa sobom uglavnom nose posebnu, zanimljivu draž, zbog toga je šteta što nemamo često priliku da ih gledamo u našim bioskopima. Zato iskoristite ovu i pogledajte ‘Optuženu’ u domaćim bioskopima od 28. marta.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap