Film: Opasan let | Plane (2023) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Plane (2023)

Opasan let

Režija: Žan-Fransoa Riše


Da li biste se ukrcali na ovaj let?


Ne postoji idealno vreme za gledanje željenog filma. Jer je uvek pravi trenutak za uživanje u vašem omiljenom ostvarenju ili onom koje tek želite da degustirate. Za početak godine se na sva zvona najavljuje američki akcioni triler pod nazivom Opasan let u kojem će glavnu ulogu poneti neodoljivi Džerard Batler (Gerard Butler).

Postoji jedan kuriozitet koji ističe u prvi plan činjenicu da najveći broj ljudi na ovom svetu ima iracionalni strah od pada aviona. I to je potpuno legitimno uzimajući u obzir kakve se sve nepredviđene situacije mogu desiti. Srećom, one su rezervisane za filmska platna koja nam omogućavaju detaljniji uvid u to šta može poći po zlu gore, među oblacima.

Ovako počinje i jedna sasvim obična priča koja u fokus stavlja kapetana jednog komercijalnog leta koji je u međuvremenu dobio nezahvalni i pomalo riskantni zadatak. On se sastoji u tome da preveze osuđivanog kriminalca koji je počinio najteži zločin, a neophodno je da sedi sa ostalim putnicima. Međutim, kapetan dobija neočekivanog neprijatelja – oluju koja obara avion na ostrvo poznato po skrivenim bandama i nepristupačnim predelima.

Da bi spasao posadu i putnike, dobija saveznika koji će mu pomoći da stignu kući, a da se pre toga obračunaju sa negativcima. Sjajnom Batleru, u filmu ‘Opasan let’ ispred kamera su se pridružili i Majkl Kotler, Joson An, Daniela Pineda, Pol Ben-Viktor i Remi Adeleke.

S obzirom na to da ova akciona avantura krije neočekivani zaplet, verujemo da već sada razmišljate kada želite da posetite bioskop i uživate u ovakvoj jednoj priči. Prikazivanje filma ‘Opasan let’ u domaćim bioskopima počinje od 26. januara i kako kritičari najavljuju – sigurno ćete još jednom poželeti da ga pogledate.

Šta spaja post-apokaliptičnu atmosferu, dobar scenario i kvalitetne glumce? Odgovor je – ovo ostvarenje.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap